Divarit

Divarissa isojen panosten otteluita – katso viikonlopun salibandykalenteri tästä

06.02.
2016
0 Kommenttia
0
Divarit
Juha Tikan Karhut ja Jan Qvickströmin ÅIF kohtaavat sunnuntaina kärkipään taistossa Porissa. Kuva: Salibandyliiga

Juha Tikan Karhut ja Jan Qvickströmin ÅIF kohtaavat sunnuntaina kärkipään taistossa Porissa. Kuva: Salibandyliiga

Vaikka miehissä pelataan tänä viikonloppuna MM-karsintoja, Divarissa ja naisten liigassa ei huilata. Miesten Divarin ohjelmassa on neljä ottelua, ja naisten liigaa pelataan lauantaina Pyhtäällä.

Miesten Divarissa on luvassa erittäin mielenkiintoisia kamppailuita, kun molemmilla viivoilla riittää kuhinaa. Lauantaina Oulussa pelkästään kotipelejä loppukauden ajan pelaava KeLy isännöi SBS Wirmoa, jolla on muista joukkueista poiketen vielä seitsemän ottelua runkosarjaa jäljellä. Joukkueet ovat tasapisteissä sijoilla 12 ja 13, ja voittaja nousisi tasapisteisiin ensimmäisenä säilymässä tällä hetkellä olevan Loviisan kanssa. Tämä edellyttää sitä, että Loviisa ei voita omaa otteluaan lauantai-iltana Sipoossa ÅIF:n vieraana.

Sunnuntaina katseet kääntyvät erityisesti Vaasaan, jossa pudotuspeleihin mielivä SB Vaasa saa kylään vieraskiertuettaan Oulusta länsirannikkoa alaspäin jatkavan SBS Wirmon. Joukkueet eivät ole vielä kohdanneet tällä kaudella lainkaan, ja toinen ottelu pelataan Mynämäellä jo ensi viikon sunnuntaina. Porissa Karhut saa vieraakseen ÅIF:n kärkipään ottelussa, joka piti pelata jo aiemmin, mutta joka kaukolämpöputken korjaustöiden takia siirrettiin tälle sunnuntaille.

Naisten liigassa pelataan lauantaina häntäpään molemmille tärkeä taisto, kun O2-Jyväskylä matkustaa Pyhtäälle Crackersin vieraaksi. O2 karkaisi voitolla jo viiden pisteen päähän suoran putoajan paikalta, ja Crackers taas ohittaisi voitolla JoKan tiputtaen joutsenolaiset putoajan paikalle.

Viikonlopun ottelut:

La 6.2.

Naisten Salibandyliiga:
14.30 Crackers-O2-Jyväskylä Pyroll Areena

Miesten Divari:
15.00 KeLy-SBS Wirmo Kastelli
18.00 ÅIF-Loviisan Tor Sipoo Areena

Su 7.2.

Miesten Divari:
16.00 SB Vaasa-SBS Wirmo Botniahalli
17.00 Karhut-ÅIF Porin UT

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.