Divarit

Ei yhtään tappiota koko kaudella – Rankat Ankat nousi Salibandyliigaan

14.02.
2016
23 Kommenttia
9
Divarit
SS Rankat Ankat pelaa ensi kaudella naisten Salibandyliigassa. Joukkue on tehnyt sarjanousun kolmena perättäisenä keväänä. Arkistokuva: Jari Turunen

SS Rankat Ankat pelaa ensi kaudella naisten Salibandyliigassa. Joukkue on tehnyt sarjanousun kolmena perättäisenä keväänä. Arkistokuva: Jari Turunen

Oululainen SS Rankat Ankat varmisti sunnuntaina suoran nousun naisten Salibandyliigaan kolme kierrosta ennen runkosarjan päättymistä. Sarjakärki kaatoi tänään HuKun (Huvinsa Kullakin) Oulussa maalein 9-2.

Kotijoukkueen teholinkona toimi hattutempun naulannut Sanna Risteli. Jotain Ankkojen ylivoimaisuudesta kertoi se, että maalivahti Krista Määttä joutui torjumaan ainoastaan viisi kertaa ottelussa.

Naisten 1. divisoonassa on pelattu nyt kaikkiaan 19 ottelua. SSRA on voittanut näistä 17 ja pelannut kaksi tasapeliä. Maaliero on varsin vakuuttava 157-48. Sarjakakkosena ollut Hämeenlinnan Steelers hävisi oman ottelunsa SB Vantaalle lukemin 5-6. SSRA:n nousu varmistui tuon tappion myötä.

SSRA on noussut sarjatason ylöspäin nyt kolmena perättäisenä keväänä. Joukkue pelasi vielä kaksi vuotta sitten 3. divisioonassa.

Ottelutilastot

Päivitys 14.2. 2016. SSRA:n ei tarvinnut voittaa omaa otteluaan nousun varmistumiseksi, sillä naisten 1. divisioonassa tasapisteissä paremmuuden ratkaisee keskinäisten otteluiden tulokset, eikä maaliero. Täten pelkkä Steelersin tappio riitti varmistamaan sarjanousun.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jesus
14/02/2016
ei muute pellaa, seuralla ei oo junnujengejä tytöissä yhtään joten lisenssiä ei heru eikä tämä seurakaan taida haluta kilpailla. halunneeko joku oulussa tämän paikan? naiset halunnee liigaa pelata?
Jaro
14/02/2016
Näin on. Lisenssiä ei heru ja sarjapaikka siirretään tod.näk. oululaiselle OFBC-joukkueelle. Maajoukkueluotsi (EX) Kuussaari saanee siis joukkueen liigaan.
Jorma
14/02/2016
Ei muuten ole Joutsenon Katajallakaan ja niin vaan pelaa liigassa!
Säbämuju
14/02/2016
nyt tuntuis olevan jarolla oikeen viimisen päälle tietua oulun säbä hommista. Hohhjoijjaa.
Heikki
14/02/2016
Uutinen sopii tähän höpö höpö-paivän teemaan "urheilussa" on ollut tikanheittoa, shakkia, naisten biljardia ja polkupyörä trialia, joten naisten salibandy istuu hyvin tähän turhuuksien sunnuntaihin. Katsokaa nyt tuota maalivahtiakin ja miettikkää onko siinä liigatason urheilija.
Säbämuju
14/02/2016
Me heikki sitte jonnekki muille saiteille sättäileen jos ei NAISTENSÄBÄ kiinnosta ja tarkista samalla myös oma ulkonäkö, tuskin peili näyttää kummoista ja samalla tarkista myös hieman omaa sielua oisko siellä paratamisen varaa. Hyvää ystävänpäivää sinulle.
PyhätAnkat
14/02/2016
Jännä nähä ottaako SSRA sarjapaikkaa vastaan vai tuleeko samanlainen farssi ku miesten puolella muutama vuosi sitten ja nostetaan kabinettipäätöksellä jokin muu seura tilalle. Itse en kyllä usko hetkeäkään että SSRA pelais peliäkään seuraavalla kaudella liigassa. Onneksi olkoon kuitenkin sarjan voitosta.
pallero
14/02/2016
Säbämuju, veit sanat suustani! :)
Hate
14/02/2016
Ei tuu pelaan liigassa koska #uskonto. Sikäli huono homma koska ison kirjan varjolla monen lahjakkaan nuoren ura "tapetaan"
Love
14/02/2016
Ei kyllä jää yhelläkään pelaajalla uskonnosta kiinni liigassa pelaaminen. Huono trolli.
SSRA-FANI
14/02/2016
Huippu joukkue uskomattoman taitavalla maalivahdilla! Maalivahti suoraan suomen maa joukkueessen!!! Ilo seurata pelejä. Tsempit jatkoon tytöille!
Ylpeä Kuusamolainen
14/02/2016
Huippua nähdä kuinka Kuusamon oma tyttö näyttää maalilla loistavaa osaamistaan! Tsemppiä Krista ja muu joukkue tuleviin haasteisiin :)
taas näitä
14/02/2016
HATE kyllä tietää taas... :D urbaani legendoja joita porukka jaksaa viljellä vaikka ei tiedä asiasta yhtään mitään.
Jykä
14/02/2016
Joukkuehan vaihtui täksi kaudeksi lähes kokonaan, juurikin tämän kilpaurheilun takia. Heh.
Tero Töyrylä
14/02/2016
"Suoran nousun varmistuminen edellytti myös pistemenetystä Hämeenlinnan Steelersiltä. Steelers hävisi oman ottelunsa SB Vantaalle lukemin 5-6. Joukkueiden välinen piste-ero on nyt kahdeksan pistettä ja sen kurominen ei onnistu viimeisen kolmen kierroksen aikana."

Tämä ei pidä paikkaansa. Keskinäiset ratkaisee, joten Ankkojen voitto riitti ihan riippumatta Steelersin päivän pelistä.
Joel Siltanen
14/02/2016
Totta. Naisten 1.divisoonassa on eri säännöt kuin naisten Liigassa. Artikkelia päivitetty.
Joo..
14/02/2016
Rankat ankat ja huvinsa kullakin... Voi luoja!!!
Api
14/02/2016
Kaikki kunnia SSRA:lle, mutta kyllä tolla rosterilla pitääkin voittaa. Ja se joka kitisi maalivahdista niin mene itseesi. Loistava veskari Krista.
Heikki
14/02/2016
Varmasti onkin. Maalivahti on aina puoli joukkuetta. Kysymys on sarjan urheilullisuudesta ja vakavasti otettavasta lajista. Jos miehissä ja naisissa on mätisäkkejä johtavassa asemassa ei se vaativuus ja urheilullisuus lajissa ole mitään kehuttavaa. Mukavaa pelailua ja yhdessäoloa toki, mutta urheilullisuuden ja arvostettavuuden status on kuitenkin aika kaukana.
tyttöasäbä on timanttia
15/02/2016
Ei muuten ofbc kuusaaren alaisuudessa liigaa pelaa. Tämän henkilön takia olssin naisjoukkuekkin hävisin liigakartalta. Jos paikka menee ofbclle niin sitä valmentaa jokin muu kuin herra sekopää.
Määttä
15/02/2016
Ei tuu joukkueen maalivahti jatkamaa tos porukas. Ja aikasemmin Heikki puhuit höpöhöpö jutuista ja nyt oot nii tosissaan että eihän susta ota selkoa.
Terhi
15/02/2016
Ilman kuussaarta,hekanahoa,partasta olssista ei olisi ollut liigamenestyjää ja maajoukkuepelaajia. Valitettavaa että olssi itse sähläsi homman kasaan. Mennyt aika ei palaa ei palaa tuo kolmikkokaan vaikka kolmikon kasvattamat pelaajat olivat nostamassa jälleen oulun liigakartalle. Antaa nyt kukkosen ja laukon näyttää mihin pystyvät. Onnea ankat noususta!
Lassi Lahtinen
17/02/2016
Onnittelut noususta !!!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.