Divarit

Haluatko miesten ykkösdivarijoukkueen päävalmentajaksi? Nyt olisi pestejä tarjolla

02.02.
2016
0 Kommenttia
2
Divarit
Jani Lipsanen jättää tämän kauden jälkeen Welhot. Kuva: Jari Turunen

Jani Lipsanen jättää tämän kauden jälkeen Welhot. Kuva: Jari Turunen

Pääkallo.fi uutisoi viime viikolla, että Divari-joukkue SB Vaasan monivuotinen päävalmentaja Marko Luoma jättää joukkueen tämän kauden jälkeen. Muutama päivä sitten selvisi myös, että SB Welhojen päävalmentaja Jani Lipsasen pesti Kuopiossa päättyy tähän kauteen.

Lipsasella on menossa toinen vuosi Welhojen ruorissa. Luomalla on puolestaan menossa neljäs päävalmentajakausi fuusioseura SB Vaasan nimen alla. Sitä ennen hän toimi kaksi kautta Divari-joukkue Woodcuttersin valmentajana, joka siirtyi SB Vaasan nimen alle.

Päävalmentajapestejä olisi siis Divarissa tarjolla. Welhot etsii uutta päävalmentajaa ihan julkisella haulla. Haussa on ”ammattitaitoinen, tavoitteellinen ja tehtäväänsä sitoutunut päävalmentaja”. Pääkallo.fi:n tietojen mukaan myös SB Vaasa hakee kuumeisesti uutta käskyttäjää, ei tosin yhtä julkisesti kuin Welhot.

Päävalmentajauutisen lisäksi Welhot tiedotti tuoreeltaan, että muun muassa Josban riveissä Salibandyliigaa pelannut Joonas Makkonen vahvistaa joukkuetta loppukauden ajan.

Alkukauden pahasta horroksesta mainioon vireeseen äitynyt SB Vaasa on tällä hetkellä Divarissa kahdeksantensa. SB Welhot väijyy viimeistä playoff-paikkaa vain pisteen päässä yhdeksäntenä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.