Divarit

Indiansin vuoro menettää johto viimeisillä sekunneilla – katso perjantain salibandytulokset

19.02.
2016
1 Kommentti
3
Divarit
Westend Indians joutui pettymään perjantain liigaottelun loppuhetkillä, kun voitto valui käsistä. Kuva: Joni Winsten

Westend Indians joutui pettymään perjantain liigaottelun loppuhetkillä, kun voitto valui käsistä. Kuva: Joni Winsten

Salibandyn pääsarjojen viikonloppu pyörähti käyntiin kahdella ottelulla. Espoolainen Indians pelasi jo toisen perättäisen tasapelin miesten Salibandyliigassa, kun Lappeenrannan NST nappasi yhden pisteen mukaansa 6–6 päättyneestä kamppailusta.

Keskiviikkona Indians kiri TPS:n johdon aivan kolmannen erän viimeisillä sekunneilla kiinni, mutta perjantain oli espoolaisten vuoro menettää voitto. Indians johti kamppailua Joonas Föhrin maalilla kolmannen erän loppuhetkille asti. NST nousi kuitenkin rinnalle Arto Vainikaisen tehtyä 6–6-maali ajassa 59.49.

Tasapelipiste nosti Indiansin jälleen lähemmäs pudotuspeliviivaa, mutta piste-eroa on yhden ottelun vähemmän pelanneeseen OLS:aan kaksi pistettä. Indiansilla on vielä jäljellä kolme ottelua runkosarjassa.

Lappeenrannan NST jatkaa perjantaisesta pisteestä huolimatta liigan peränpitäjänä.

Miesten Divarin perjantain ainoassa ottelussa Mynämäkeläinen Wirmo sai kokea sarjakärki LaSB:n kovuuden. Lammilaiset veivät ottelun nimiinsä maalein 6–10, ja tutut tehomiehet häärivät myös pisteiden muodossa. Kainulaisten veljeksistä Juuso oli tehokkain (2+2), kun taas Rasmus (0+2) ja Justus (2+0) ylsivät kahteen tehopisteeseen.

Wirmon Antti Keskitalo syötti joukkueensa osumista kolme.

Miesten Salibandyliiga:
Indians–NST 6–6 Ottelutilastot

Miesten Divari:
SBS Wirmo–LaSB 6–10 Otteulutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Jorrma
19/02/2016
Sulkahattujen coach vaihtoon äkkiä!! Jos peluuttaa jengin parasta pakkia kolmosessa, eikä muutenkaan ymmärrä tehdä radikaaleja muutoksia puolustuspeliin (liigan huonointa!), ansaitsee potkut persuksiin!! Nyt puolustuslinjoilla pikkumiehiä, jotka eivät kykene/ole kiinnostuneita blokkaamaan vetoja ja häviävät väännöissä, kuin vanhat mummot vastustajille!!!?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.