Divarit

Kailialan maali ratkaisi Helsingissä – katso lauantain salibandytulokset

20.02.
2016
2 Kommenttia
2
Divarit
Miko Kailiala iski voittomaalin OLS:n verkkoon. Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Miko Kailiala iski voittomaalin OLS:n verkkoon. Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Viikingit ja OLS väänsivät miesten Salibandyliigan ottelussa lauantaina. Tiukka kamppailu päättyi Viikinkien 4-3-kotivoittoon.

OLS aloitti ottelun vahvasti ja johti ensimmäisen erän jälkeen 1-3. Viikingit sai kuitenkin koneensa käyntiin pelin edetessä, ja tuli tasoihin Harri Forstenin maalilla kolmannen erän alussa. Miko Kailiala iski ottelun voittomaalin ajassa 58.11.

Viikinkien muista maaleista vastasivat Roni Laasonen ja Marko Juselius. Tatu Kiipeli oli mukana kaikissa OLS:n maaleissa teholuvuin 2+1. Mikko Saarnio kirjautti pisteet 1+1.

Viikingit jatkaa sarjantaulukon neljäntenä. OLS on kahdeksantena ja sillä on kahden pisteen kaula pudotuspeleihin janoavaan Indiansiin nähden.

Classic ja TPS ottivat mittaa toisistaan naisten Salibandyliigassa lauantaina. Ensimmäiset kaksi erää menivät tiukoissa merkeissä, ja viimeiseen erään lähdettiin kotijoukkueen 5-4-johtoasemasta. TPS:n Milla Nordlund otti viiden minuutin rangaistuksen ajassa 45.46 ja kotijoukkue paukutti peräti viisi osumaa tuon jäähyn aikana. Loppuluvuiksi kirjattiin 11-5 Classicin hyväksi.

Tamperelaisten Eliisa Alanko oli hirmuvireessä ja merkkautti tehopisteet 5+3 itselleen. Nina Rantala komppasi pistein 3+3 ja Ella Alanko syötti kolme osumaa. Classic johtaa naisten Salibandyliigaa. TPS on kuudentena ja on varmistanut paikkansa pudotuspeleissä.

Miesten Divarissa nähtiin trilleri, kun Blue Fox ja Loviisan Tor kohtasivat ensiksi mainitun kotikentällä. Ottelun viimeiselle kympille lähdettäessä tilanne oli 2-2. Tämän jälkeen molemmat käväisivät kertaalleen johdossa. Tor kuitenkin tasoitti ottelun vielä ajassa 59.05. Ratkaisu nähtiin jatkoajalla, kun kotijoukkueen Anton Kallvik iski pallon maalin ajassa 61.41.

Kallvik oli ottelussa ilmiliekeissä ja osui neljästi. Tero Saaristo ja Rami Isomäki tarjoilivat kaksi maalisyöttöä mieheen. Loviisalaisten Sami Aalto syötti kaksi maalia. Blue Fox nousi voitolla sarjan nelostilalle. Tor tarpoo Divarin sijalla 11 ja sen tulevan kauden sarjapaikka ei ole vielä täysin varmistunut.

Miesten Salibandyliiga:
16.00 Viikingit-OLS 4-3 Ottelutilastot Juhani Järvenpään ottelukuvat
17.00 SPV-TPS 3-4 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga:
14.00 NST-PSS 5-4 Ottelutilastot
14.00 SB-Pro-M-Team 8-1 Ottelutilastot Juhani Järvenpään ottelukuvat
14.45 Koovee-Erä III 10-6 Ottelutilastot
15.00 Classic-TPS 11-5 Ottelutilastot Esa Takalon ottelukuvat
18.30 O2-Jyväskylä-Happee 4-4 ja. Ottelutilastot

Miesten Divari:
16.00 Blue Fox-Loviisan Tor 5-4 ja. Ottelutilastot
17.00 Erä Akatemia-Steelers 5-12 Ottelutilastot
17.00 Josba-Karhut 6-3 Ottelutilastot
18.00 LNM-PirPi 12-5 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Joopajoo
20/02/2016
Miten ihmeessä Hakala voi oikeasti viheltää pääsarjatasolla? Ikinä en ole onnistumista Herralta nähnyt. Tänäänkin aivan kujalla koko 60min :)
Torttu
20/02/2016
Kuka sitten saa Tps: n vastaan pleijareissa, voi olla lirissä. Selkeesti spevee parempi , selostajat puhu altavastaajasta?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.