Liigat

Kymmenes voitto putkeen – Classic parempi Tampereen paikallistaistossa

18.02.
2016
0 Kommenttia
3
Liigat
Nämä herrat olivat jälleen hyvässä vireessä. Lassi Vänttinen (vas.) taiteili 0+2, Mikko Leikkanen (kesk.) 1+2 ja Eemeli Salin (oik.) 2+0. Kuva: Juhani Järvenpää

Nämä herrat olivat jälleen hyvässä vireessä. Lassi Vänttinen (vas.) taiteili 0+2, Mikko Leikkanen (kesk.) 1+2 ja Eemeli Salin (oik.) 2+0. Kuva: Juhani Järvenpää

Classic ja Koovee mittelivät paremmuudesta miesten Salibandyliigassa torstai-iltana. Kotijoukkueena toiminut Classic vei paikallisväännön nimiinsä lukemin 7-4.

Koovee oli vahvempi ottelun ensimmäisessä erässä, ja ensimmäiselle erätauolle mentiin vieraiden 1-2-johdossa. Classic pelasi kuitenkin vahvan toisen erän ja voitti sen 4-1. Myös kolmas erä kirjattiin Classicin nimiin maalein 2-1.

Kotijoukkueen tehoista vastasivat tutut pelaajat. Sami Johansson nakutti pisteet 2+1. Ykkösvitjan Mikko Leikkanen taiteili 1+2, Eemeli Salin laukoi kaksi maalia, Nico Salo iski 1+1 ja Lassi Vänttinen tarjoili kaksi maalisyöttöä. Joni Järviö torjui maalillaan 25 laukausta. Kooveen Mikko Immonen merkkautti 1+1 ja Tommi Ahola 0+2. Ottelua seurasi paikan päällä kaikkiaan 1041 silmäparia.

Classic jatkaa Salibandyliigan piikkipaikalla ja sillä on viiden pisteen etumatka Happeeseen nähden, kun neljä kierrosta on pelaamatta. Sarjakärki hävisi viimeksi lähes kolme kuukautta sitten. Koovee on kärsinyt kaksi perättäistä tappiota, ja sen pudotuspelipaikka näyttää hyvin epätodennäköiseltä. Kahdeksannelle sijalle on nyt matkaa jo viisi pistettä.

Miesten Salibandyliiga:
Classic-Koovee 7-4 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.