Kymmenes voitto putkeen – Classic parempi Tampereen paikallistaistossa

Nämä herrat olivat jälleen hyvässä vireessä. Lassi Vänttinen (vas.) taiteili 0+2, Mikko Leikkanen (kesk.) 1+2 ja Eemeli Salin (oik.) 2+0. Kuva: Juhani Järvenpää

Classic ja Koovee mittelivät paremmuudesta miesten Salibandyliigassa torstai-iltana. Kotijoukkueena toiminut Classic vei paikallisväännön nimiinsä lukemin 7-4.

Koovee oli vahvempi ottelun ensimmäisessä erässä, ja ensimmäiselle erätauolle mentiin vieraiden 1-2-johdossa. Classic pelasi kuitenkin vahvan toisen erän ja voitti sen 4-1. Myös kolmas erä kirjattiin Classicin nimiin maalein 2-1.

Kotijoukkueen tehoista vastasivat tutut pelaajat. Sami Johansson nakutti pisteet 2+1. Ykkösvitjan Mikko Leikkanen taiteili 1+2, Eemeli Salin laukoi kaksi maalia, Nico Salo iski 1+1 ja Lassi Vänttinen tarjoili kaksi maalisyöttöä. Joni Järviö torjui maalillaan 25 laukausta. Kooveen Mikko Immonen merkkautti 1+1 ja Tommi Ahola 0+2. Ottelua seurasi paikan päällä kaikkiaan 1041 silmäparia.

Classic jatkaa Salibandyliigan piikkipaikalla ja sillä on viiden pisteen etumatka Happeeseen nähden, kun neljä kierrosta on pelaamatta. Sarjakärki hävisi viimeksi lähes kolme kuukautta sitten. Koovee on kärsinyt kaksi perättäistä tappiota, ja sen pudotuspelipaikka näyttää hyvin epätodennäköiseltä. Kahdeksannelle sijalle on nyt matkaa jo viisi pistettä.