Divarit

Lepola ahnehti Porissa – kuusi maalia ja nousu maalipörssin kärkeen

07.02.
2016
22 Kommenttia
1
Divarit
Karhujen Benjamin Lepolan peli kulki sunnuntaina. Arkistokuva: Jari Turunen

Karhujen Benjamin Lepolan peli kulki sunnuntaina. Arkistokuva: Jari Turunen

Salibandyn pääsarjoissa oli sunnuntaina ohjelmassa vain kaksi miesten Divari-ottelua. Miesten ja naisten liigoissa ei pelejä pelattu.

Sunnuntain ahnein pelimies löytyi Porista. Karhujen hyökkääjä Benjamin Lepola paukutti peräti tehot 6+1, kun sipoolainen ÅIF kaatui hurlumhei-lukemin 13–7. Lepola (32 maalia) nousi tehoiltansa ansiosta Divarin maalipörssin järkeen ohi Steelersin Ville Lastikan (31). Karhut nousi voittonsa ansiosta jo sarjan kolmanneksi.

Illan toisessa Divari-kamppailuissa SB Vaasa jatkoi omanlaista tuhkimotarinaansa. Kauden kahdeksan ensimmäistä otteluaan hämmentävästi hävinnyt SB Vaasa voitti sunnuntaina SBS Wirmon niukasti 8–7. Kahdeksan ottelun tappioputken jälkeen SB Vaasa on kerännyt 14 pelatusta ottelusta 11 voittoa, kaksi tappiota ja yhden tasurin. Sarjassa joukkue on nyt viidentenä.

Divarin sarjataulukon ja tilastot löydät tuolta.

Miesten Divari:
SB Vaasa-SBS Wirmo 8–7, ottelukuvat (HB-Photography)
Karhut-ÅIF 13–7, ottelukuvat (UrheiluSuomi.com)

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Takapiru
07/02/2016
Huikeaa Benkku huikeaa. Todella kova tää Karhujen kenttä Lepola, Lahtinen, Tikka.
Päätykatsoja
07/02/2016
Kyllä täytyy sen verran tuosta Wirmon pelistä todeta, että jos huoltajaa myöden koko vaihtopenkki (kentällä olevien lisäksi) hermoilee/huutaa/räyhää selkeässä johtoasemassa, niin eihän siitä ny hyvää lopputulosta tuu. Jätkät huutelee tuomareille pelin alusta loppuun ja valmentaja käy kuumana ku hellankoukku, niin tässä on tulos. Oli muuten maalivahdilta kauden näyttävimmät kilahdukset pelin jälkeen. No kakkoses saa sit ens kaudella huudella oman tason jätkille kukin wirmolainen...
Wirmon koutsi
07/02/2016
Saa kyllä nyt katsoa peiliin,joukkueessa on potentiaalia mutta ei tolla tavalla.
Oli ensimmäinen vastustaja minkä näin että oikeesti yrittävät vahingoittaa vastustajaa.
Sitten itketään koko ajan tuomareiden ratkaisuja vaikka olisivat voineet antaa pari vitosen jäähyäkin.
Lauantai
08/02/2016
Leeeeeinooooooooo
Noppa
08/02/2016
ÅIF:llä kolmen ottelun tappioputki. Niittareiden pesukoneen jälkeen jotain muuttui . Divarin playoffit ei enää kiinnosta?
Joojoo
08/02/2016
NOPPA:lle

Eiköhän lähes kaikilla jengeillä tule kauden aikana 3 pelin tappioputkia, turha vetää liian suuria johtopäätöksiä kun nämäkin pelit on ollut ihan voitettavissa: ?
Vaasassa
08/02/2016
Oliko Nimimerkki Wirmon koutsi katsomassa samaa ottelua? Wirmolta lähti eka erässä yksi pakki ambulanssiin silmävamman hoitoon ja toka erässä aukesi silmäkulma toiselta puolustajalta. Ja Wirmo oli se joka yritti vahingoittaa?
Vaasassa
08/02/2016
Itse ottelusta täytyy sanoa, että erikoinen ja salliva tuomarilinja mahdollisti kyllä aikamoisen painin ja miekkailun. Puolin ja toisin. Aivan hallussa homma ei pillijuristeilla ollut.
Jepulis
08/02/2016
Kun katsoo Åiffin neljän viimeisen pelin statistiikkaa, niin ei tarvitse olla hirveästi ihmetellä tuloksia. Pojat ovat istuneet yhteensä 54 minuuttia jäähyllä, joiden aikana on isketty 10 maalia. Tähän kun lisätään vielä 3 av-maalia, niin kyllä Sipoossa varmaan tiedetään mistä homma jumittaa tällä hetkellä. Jäähypenkiltä kun ei tiukkoja ja pienten marginaalien pelejä voiteta.
Sunnuntaina 14.2 klo.18.00
08/02/2016
Rytisee Mynämäellä kun Wirmo kohtaa Sb Vaasan uudelleen,luulen että Vaasaan pojat ajaa puimurikuskien yli pahemman kerran.
Päätykatsoja
08/02/2016
-> "Vaasassa". Olihan noita tilanteita puolin ja toisin. Mm. toisin puolin muutama polvitaklaus jne. Eniten nauratti Wirmon huoltajan ja kyseisen puolustajan toimet sen jälkeen ku silmäkulmaan tuli pieni naarmu omasta mailasta: Pelaaja odottaa viis minuuttia vaihtopenkillä teatraalisesti näytellen tuomareille sitä, kun huoltaja hakee kännykkäkameran ja rupee ottaa valokuvia... :). "Joo tästä saa hyvän protestin aikaan, ku otetaan vähä kuvia, ja valitetaan kaikkialle meidän kohtelua." Voi kilinperse sentään. Olis ny keskittynyt silmäkulman pyyhkimiseen sen sijaan. Hahhahhaah!!
Vaasassa
08/02/2016
Toisaalta peli oli ehkä juuri näiden kirjavien tilanteiden myötä yleisölle aika lailla viihdyttävä paketti. Mieluummin tuota katsoo pari tuntia kuin hengetöntä vehkeisiin puhaltelua.
kekki
08/02/2016
->Päätykatsojalle...
IG päivityksiä kuvattu tietenkin. =) Elämme SOME aikaa.. Hahha
Tuskin Protesti, joka maksaa rahaa, eikä pistepussia lihota.
Molempien joukkueiden raporteissa ainakin PELI keskiössä, jota sai pelata kovaa. "Asiantuntijat" jauhavat jälleen palstoilla epäolennaisuuksista.
http://www.sbswirmo.fi/uutiset.html?40310
http://www.sbvaasa.fi/m1-uutiset/item/1726-m1-trilleri-botniahallilla-haakana-ratkaisi-voiton-oransseille.html

ps. Äif:n tappiot LaSB:lle sekä Karhuille ei yllätys, molemmat sarjataulukossa edellä (huom.Ottelumäärä), ja keskinäisistä 4 pelistä Äifille 1 piste (syyskierroksella tasuri karhujen kanssa). Mutta Loviisa tappion voinee laskea fuusion piikkiin, itsellä ainakin oli lapulla vain yksi voittaja suosikki (sarjapaikasta taisteleva Loviisa). ;) Pikkuprovoa til svenska talande folk.. =)
Päätykatsoja
08/02/2016
Nyt ollaan Vaasassan kanssa yhdestä asiasta samaa mieltä!
Noppa5
08/02/2016
Åiffilla kuudesta viimeisestä pelistä vain yksi voitto ja Kelyn kanssa tasuri, joka olisi ollut Kelyn voitto, jos dumarit olisi nähneet Kelyn tekemän maalin, jota täällä kelattiin.

Minne muuten katosi hra #49 Åiffin taustoilta?
Päätykatsoja
09/02/2016
->Kekki. Olitko katsomassa ja varsinkin kuuntelemassa kyseistä matsia Botniahallis..? Veikkaan typerän selityskommentttiesi perusteella, että et ollu... Kyllä siellä kuule ny vaan kaikenlaista ala-aste-tason läppää kuuli Wirmon vaihtopenkiltä... Hahhhah.
Vaasassa
09/02/2016
->Päätykatsoja. Kyllä sitä saman tason läppää kuuli katsomossakin.
kekki
09/02/2016
->Päätykatsoja
En ollut (ja sekös harmittaa, kendo aina kiinnostaa).. Sen vuoksi en kantaa tapahtumiin ottanutkaan.
Nostin esille molempien joukkueiden raportit. Joissa kunnioitetaan vastustajaa.
Maalikoosteessakin näkyi, että todella ronskisti sai pelata(kuten myös nimim.vaasassa toteaa, lisäten pelin olleen viihdyttävä). Jos valmentaja tiukassa paikassa käyttää tätä hyväkseen, on se mielestäni tällä tasolla (valtakunnan pääsarja) ok. Jos taas tarkoitus vahingoittaa vastustajaa (nimim.wirmon koutsi), se on sopimatonta käytöstä mihin tahansa sarjaan. Varmasti jokaisen omat lasit puoltaa mielipidettä suuntaan/ toiseen.
Vaihtopenkeiltä (wirmon penkiltä) varmasti kuulunut kaikenlaista sontaa kun tunteet pinnassa pakkopisteistä väännetään. Tämä varmasti vaikuttaa pelin kulkuun ja lopputulokseen. Onko toinen joukkue hyötynyt huutelusta? (tai Wirmo hävinnyt kuten kommentoit)
Peli on ratkennut maalilla viimeisellä vitosella, ja tulospalvelusta katsomalla näyttää että vaasa ollut kaksi ensimmäistä erää selkeästi kuskina, vaikka virmo johtoon onkin vastureilla karannut (Aromaalla huono päivä).?!
Vaasa olisi pyyhkinyt Wirmolla lattiaa urakalla, jos ei olisi mennyt "sählyksi"?
Kysymys, kumman joukkueen peli pysyi paremmin kasassa 60min?
Tulos näyttää mielestäni Wirmoa mairittelevalta, jos paletti ollut aivan sekaisin? Vai onko ollut valmennuksen taktiikka sotkea huutelulla vastustajan paletti, ja pakottaa Vaasa Wirmon peliin mukaan?
1.erä laukaukset maalia kohti Vaasa 15 - Wirmo 6 joista maaleja Vaasa 1 - Wirmo 4
2.erä laukaukset 11-6 maalit 5-0
3.erä 13-14 ja 2-3
Nämä siis vain tulospalvelusta ja raporteista ja maalikoosteesta tehtyjä arvioita.

Yhteenveto. Vakavammilta vammoilta vältytty, parempi voittanut ja yleisö viihtynyt.!! Dumarithan on perkules onnistuneet.. ;) Buahaha

ps. Lainaus kommentistasi; "Joo tästä saa hyvän protestin aikaan, ku otetaan vähä kuvia, ja valitetaan kaikkialle meidän kohtelua."
-Oletko nähnyt protestia/ valituksia?
Päätykatsoja
09/02/2016
Ensinnäkin Vaasassalle: Olet siis sitä mieltä, että katsomosta ei saisi tai ei olisi hyvä huudella kentälle kannustaen omia ja psyykaten vastustajaa. Joo kielletään kaikki tollanen ala-arvoinen huutelu katsomosta ja laitetaan kaikki jotka huutaa rumia niin pihalle katsomosta! Ja mitä tulee protesteihin niin en ole onneksi nähnyt koska se veisi viimeisetkin kunnioitukseni hienoa ja arvokasta työtä salibandyn väriläiskäksikin arvostamaltani joukkueelta / seuralta. Kiva ollut seurata sivusta ja otteluvideoilta Wirmon menoa ja varsinkin kotikatsomon huutoa kotipeleissä. Fakta nyt vaan valitettavasti oli tuossa Vaasan pelissä että johtoasemassa (4-1) Wirmon koutsi lähti (ehkä katsomon provon takia) huutelemaan tuomareille ja valmentajan esimerkkiä noudattaen koko joukkue sen jälkeen. Lakki suli päähän koko jengillä ja ylilyöntejä alkoi tapahtumaan, jonka jälkeen SB Vaasa otti sen mitä tarjottiin...
Vaasassa
09/02/2016
->Päätykatsoja. Olenko? Mielestäni en kirjoittanut niin. Muistaakseni itse kirjoitit vierasjoukkueen ala-aste -tason läpästä ja kommentoin siihen, että vastaavaa kuuli katsomossakin. Kommentillani viittasin siihen, että mikäli katsomosta huudellaan ala-aste -tason läppiä, lienee turha odottaa muuta joukkueiltakaan.
Päätykatsoja
09/02/2016
->Vaasassa! Mitä v....a? "Mikäli katsomosta huudellaan ala-aste-tason läppiä, lienee turha odottaa muuta joukkueiltakaan." No vastauksenani tohon on että todellakin voidaan odottaa ja jopa suotavaa olis, että valmentaja, pelaajat ja huoltajat eivät todellakaan lähde mukaan sellaiseen. "Seepralle heiniä!, Kiva ajaa kotiin ilman tuulilasia!, Maalivahti ei saa silmiäkään kiinni!" ja muita legendaarisia huutoja tuskin keltään itseään arvostavalta valmentajalta tai kenttäpelaajalta haluaisi edes katsojat kuulla. Mutta katsomosta näitä saa ja pitää huutaa, että saadaan vähä fiilistä. Toivon vastaavasti, että sinäkin puimurikuski huutelet katsomosta (ei kentältä) sitten ensi viikonloppuna kun vaasalaiset tulee vastavierailulle!
Luoma vai Seppinen
10/02/2016
Kumpi valmentajista on huutanut?
Maalivahti ei saa silmiäkään kiinni!" ja muita legendaarisia huutoja tuskin keltään itseään arvostavalta valmentajalta tai kenttäpelaajalta haluaisi edes katsojat kuulla.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.