Liigat

M-Team nappasi ison pisteen mestareilta

27.02.
2016
9 Kommenttia
2
Liigat
M-Team pisti SPV:n ahtaalle Pasilassa. Kuva: Juhani Järvenpää

M-Team pisti SPV:n ahtaalle Pasilassa. Kuva: Juhani Järvenpää

Miesten Salibandyliigassa oli lauantaina ohjelmassa kolme ottelua. Isoimman päänahan – tai ainakin puolittaisen – nappasi karsintapeikkoa vastaan taisteleva M-Team, joka onnistui haalimaan tasapelipisteen hallitsevalta mestarijoukkueelta SPV:ltä.

Pisteen myötä M-Team repi eron karsintaviivaan nyt kahteen pisteeseen. Täysi pistepottikaan ei lauantaina ollut kaukana, sillä M-Team johti ottelua 5–3 ja 6–4, mutta niin vain SPV kiri tasoihin. 6–6-tasoitusmaalin teki SPV-pakki Petri Hakonen ajassa 57.57. Viiden minuutin jatkoajalla maalia ei saatu aikaiseksi.

Lauantain päiväpelissä (alkoi jo klo 14.00) kohtasivat OLS ja Classic. Pudotuspelipaikasta haaveileva OLS olisi pisteitä kaivannut kipeästi, mutta runkosarjan voiton jo varmistanut Classic oli liian vahva. Nico Salon johtama tamperelaisten ykkösketju oli jälleen vahva tehden kuusi osumaa. Lopputulos kirjattiin vierasvoitoksi lukemin 8–5.

Lauantain kolmannessa liigaottelussa Happee ei antanut Rauman SalBan yllättää. Ilman Jonne Junkkarista ja Peter Kotilaista pelannut Happee voitti lukemin 8–6.

Salibandyliigan sarjataulukon ja tilastot löytyvät tuolta.

Miesten Salibandyliigan lauantain tulokset:
OLS-Classic 5–8
Happee-SalBa 8–6
M-Team-SPV 6–6

Salibandyliigan sarjataulukko lauantain pelien jälkeen:

Sarjis liiga

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Nappo
27/02/2016
Ei toi speven meno kyllä hyvältä näytä! Ikävä kyllä, sillä niitä fanitan. Veikkaan että Happee nappaa spveen ensimmäisen kierroksen pariksi ja pudottaa 3-0 voitoin pelistä pois
turkulainen
27/02/2016
Veikkaan, tuo veikkaus ei toteudu. Vaikka Happee ei valitsisikaan OLS:ia tai TPS:ää, vaan SPV:n, 3-0 voittosarja on perin epätodennäköinen, ellei paras 7:stä sarjaa keskeytetä ennen aikojaan.
Vitsi
28/02/2016
Ulkona. Klässik, ottakaa toi niin pääsee Kohonenkin perheen pariin.
Espoo
28/02/2016
Viimeinen runkosarjan matsi tänään Tapiolassa ja vastassa viime kauden mestari. Todella tärkeä ottelu öljymiehille jos halutaan väistää SPV ensimmäisellä kierroksella. Toisaalta seinäjokelaisten peli on ollut tällä kaudella niin epätasaista, ja on mahdollista että happee tai classic valitseekin heidät?
Tämän illan peli antaa siis hyvän kuvan molempien joukkueiden tilanteesta ennen pudotuspelejä..
Tieto
28/02/2016
M- Team olisi ansainnut voiton, pelasivat hyvän pelin. Ihmetellä täytyy miksi joutuvat edelleen kisaamaan sarjapaikasta. Toivottavasti pysyvät sarjassa.
Hirvi
28/02/2016
Eilen Happeen ylivoimaisesti paras kentällinen oli kakkoskenttä, jossa Liikanen stunttasi Pete Kotilaista. Pallo ja miehet liikkuivat siihen malliin, että aloin pohdiskelemaan Peterin sijoittamista palatessaan kolmoskenttään veljensä ja Kaasalaisen viereen. Näin voitaisiin saada huikea kolmoskenttä pallollisen taidon kasvaessa moninkertaisesti. Saa ottaa Pulkkinen tämän talteen.
Terhi
28/02/2016
Taitaa aika moni joukkue toivoa Indiansia viimekseksi playoffjoukkueeksi. Ainoastaan Happeelle OLS:n valitseminen olisi helppoa. Ouluun tai Turkuun lähes yhtä pitkät matkat. TPS taas on parantanut loppukaudesta pelejään niin paljon, että sekään ei taida olla kovin mieluisa vastus kenellekkään. 3 tappiota viimeisestä 10 ottelusta ja niistäkin Classic peli ratkesi ihan viimeisillä minuuteilla. Tulee mielenkiintoinen vastustajien valintatilaisuus. Toivottavasti näyttävät sen suorana.
HIRVI
28/02/2016
Kuka Tepsin saakaan, niin erittäin fyysinen ja osin vahingoittavakin vastustaja luvassa.
Tieto
29/02/2016
Vieläkö Tepsi pelaa varmuuden vuoksi alaspäin? Tänä vuonna olen nähnyt yhden pelin ja vanha pelitapa rullasi. Mieluummin oman maalin taakse kuin sähäkkään vastahyökkäykseen. Mutta jos se toimii, niin hyvä. Ennustan Tepsin olevan haluttua kauraa sarjan ykköselle tai kakkoselle.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.