M-Team nappasi ison pisteen mestareilta

M-Team pisti SPV:n ahtaalle Pasilassa. Kuva: Juhani Järvenpää

M-Team pisti SPV:n ahtaalle Pasilassa. Kuva: Juhani Järvenpää
M-Team pisti SPV:n ahtaalle Pasilassa. Kuva: Juhani Järvenpää

Miesten Salibandyliigassa oli lauantaina ohjelmassa kolme ottelua. Isoimman päänahan – tai ainakin puolittaisen – nappasi karsintapeikkoa vastaan taisteleva M-Team, joka onnistui haalimaan tasapelipisteen hallitsevalta mestarijoukkueelta SPV:ltä.

Pisteen myötä M-Team repi eron karsintaviivaan nyt kahteen pisteeseen. Täysi pistepottikaan ei lauantaina ollut kaukana, sillä M-Team johti ottelua 5–3 ja 6–4, mutta niin vain SPV kiri tasoihin. 6–6-tasoitusmaalin teki SPV-pakki Petri Hakonen ajassa 57.57. Viiden minuutin jatkoajalla maalia ei saatu aikaiseksi.

Lauantain päiväpelissä (alkoi jo klo 14.00) kohtasivat OLS ja Classic. Pudotuspelipaikasta haaveileva OLS olisi pisteitä kaivannut kipeästi, mutta runkosarjan voiton jo varmistanut Classic oli liian vahva. Nico Salon johtama tamperelaisten ykkösketju oli jälleen vahva tehden kuusi osumaa. Lopputulos kirjattiin vierasvoitoksi lukemin 8–5.

Lauantain kolmannessa liigaottelussa Happee ei antanut Rauman SalBan yllättää. Ilman Jonne Junkkarista ja Peter Kotilaista pelannut Happee voitti lukemin 8–6.

Salibandyliigan sarjataulukon ja tilastot löytyvät tuolta.

Miesten Salibandyliigan lauantain tulokset:
OLS-Classic 5–8
Happee-SalBa 8–6
M-Team-SPV 6–6

Salibandyliigan sarjataulukko lauantain pelien jälkeen:

Sarjis liiga

9 comments

  1. Ei toi speven meno kyllä hyvältä näytä! Ikävä kyllä, sillä niitä fanitan. Veikkaan että Happee nappaa spveen ensimmäisen kierroksen pariksi ja pudottaa 3-0 voitoin pelistä pois

  2. Veikkaan, tuo veikkaus ei toteudu. Vaikka Happee ei valitsisikaan OLS:ia tai TPS:ää, vaan SPV:n, 3-0 voittosarja on perin epätodennäköinen, ellei paras 7:stä sarjaa keskeytetä ennen aikojaan.

  3. Ulkona. Klässik, ottakaa toi niin pääsee Kohonenkin perheen pariin.

  4. Viimeinen runkosarjan matsi tänään Tapiolassa ja vastassa viime kauden mestari. Todella tärkeä ottelu öljymiehille jos halutaan väistää SPV ensimmäisellä kierroksella. Toisaalta seinäjokelaisten peli on ollut tällä kaudella niin epätasaista, ja on mahdollista että happee tai classic valitseekin heidät?
    Tämän illan peli antaa siis hyvän kuvan molempien joukkueiden tilanteesta ennen pudotuspelejä..

  5. M- Team olisi ansainnut voiton, pelasivat hyvän pelin. Ihmetellä täytyy miksi joutuvat edelleen kisaamaan sarjapaikasta. Toivottavasti pysyvät sarjassa.

  6. Eilen Happeen ylivoimaisesti paras kentällinen oli kakkoskenttä, jossa Liikanen stunttasi Pete Kotilaista. Pallo ja miehet liikkuivat siihen malliin, että aloin pohdiskelemaan Peterin sijoittamista palatessaan kolmoskenttään veljensä ja Kaasalaisen viereen. Näin voitaisiin saada huikea kolmoskenttä pallollisen taidon kasvaessa moninkertaisesti. Saa ottaa Pulkkinen tämän talteen.

  7. Taitaa aika moni joukkue toivoa Indiansia viimekseksi playoffjoukkueeksi. Ainoastaan Happeelle OLS:n valitseminen olisi helppoa. Ouluun tai Turkuun lähes yhtä pitkät matkat. TPS taas on parantanut loppukaudesta pelejään niin paljon, että sekään ei taida olla kovin mieluisa vastus kenellekkään. 3 tappiota viimeisestä 10 ottelusta ja niistäkin Classic peli ratkesi ihan viimeisillä minuuteilla. Tulee mielenkiintoinen vastustajien valintatilaisuus. Toivottavasti näyttävät sen suorana.

  8. Kuka Tepsin saakaan, niin erittäin fyysinen ja osin vahingoittavakin vastustaja luvassa.

  9. Vieläkö Tepsi pelaa varmuuden vuoksi alaspäin? Tänä vuonna olen nähnyt yhden pelin ja vanha pelitapa rullasi. Mieluummin oman maalin taakse kuin sähäkkään vastahyökkäykseen. Mutta jos se toimii, niin hyvä. Ennustan Tepsin olevan haluttua kauraa sarjan ykköselle tai kakkoselle.