Liigat

”Näädät” kiusasivat jälleen kärkijoukkuetta – espoolaisille kuudes tappioton ottelu putkeen

22.02.
2016
6 Kommenttia
3
Liigat
Tommi Merton (sin. oik.) hattutemppu ei riittänyt - pisteet matkasivat Espooseen. Kuva: Topi Naskali

Tommi Merton (sin. oik.) hattutemppu ei riittänyt – pisteet matkasivat Espooseen. Kuva: Topi Naskali

Miesten Salibandyliigassa pelattiin tänään yksi ottelu, kun Raholassa kohtasivat Happeen vime kierroksella voittanut Nokian KrP ja sarjakolmonen Esport Oilers. Espoolaiset olivat tiukassa matsissa lopulta parempia luvuin 6-5.

Oilers johti avauserän jälkeen 4-2, mutta ”näädät” punnersivat tasoihin toisen erän aikana. Päätöserässä ”öljymiehet” karkasivat kuitenkin uudelleen kahden maalin karkumatkalle, eikä Tommi Merton illan kolmas osuma siivittänyt nokialaisia enää kuin maalin päähän.

Merton hattutempun lisäksi Kalle Keskitalo osui kahdesti ja Joni Henttonen antoi kaksi maalisyöttöä. Oilersista 1+1 tehot keräsivät Rasmus Markelin, Patrick Wardi, sekä voittomaaliksi jääneen kuudennen osuman iskenyt Teemu Suomalainen.

Nokian KrP jatkaa tappion myötä taulukon sijalla 12. Oilers varmisti voitolla kotietunsa pudotuspeleihin ja on nyt kolmantena liigassa.

Ottelutilastot
Topi Naskalin ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Espoo
23/02/2016
Öljymiehillä on oikea suunta, kevättä kohden peli paranee. Kotietu varmistui, seuraava tavoite on runkosarjan kolmas sija. Pudotuspelien ekalla kierroksella Erää vastaan niin saadaan hallit täyteen.
Fyt
23/02/2016
Oilers-Erä olisi kyllä espoolaiselle unelma-aloitus pleijareihin! Noista tällä hetkellä pudotuspeleihin menevistä joukkueista Erä pelillisestikin mieluisin. Muut parit voisivat mennä seuraavasti:

Classic-OLS (Clasulle paljon reissaamista, hyvähyvä)
Happee-TPS (Tepsi tällä hetkellä jopa kuumin sijoilla 5-8 olevista!!)
Oilers-Erä (huikea paikalliskamppailu)
SSV-SPV (täysin auki...)
Kalkun Murehtija
23/02/2016
Tuolla ylivoimapelaamisella rasvareille tulee vuorenvarma noutaja ekalla kierroksella. Järkyttävää ja tehotonta vastuun siirtelemistä, ja näennäistä pyöritystä.
Espoo
23/02/2016
Niin, eilen Öljymiehillä tasan kerran ylivoimalla, ei ollut parasta mutta heillä on kuitenkin liigan monipuolisin ylivoima kun katsotaan koko kautta.
Fyt
23/02/2016
Oilersin peli ja ylivoima ei ole ollut samalla tasolla kuin syksyllä siitä lähtien kun joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja, Hänninen, loukkaantui. Hemun toipumisesta riippuukin hyvin pitkälti koko joukkueen suorituskyky lopukaudella, niin tärkeä lenkki hän on Oilersille (vaikei pisteissä dominoikaan).
Arto Kilponen
23/02/2016
Enemmän minua huolestuttaa Oilersin kyky hoitaa puolustuspäähän erikoistilanteet. Kahteen edelliseen peliin Oilersille on vihelletty viisi rangaistusta. Näistä kolmesta on tullut YV-maali, yhdestä RL-maali ja yksi jäähy tuli 19 sekuntia ennen pelin loppua. Ja vastustajat eivät todellakaan ole olleet mitään happeita, classiceja tai viikinkejä.

Toinen mikä huolestuttaa, on puolustajien kardinaalimunausten määrä ratkaisuhetkillä. Puhuttiin sitten pallonmenetyksistä, syötöistä vastustajien lapaan, omista maaleista tai tyhmistä jäähyistä.

Jos puolustuspeli on sillä tasolla kuin se nyt tässä on ollut, SPV tehnee taas sen 11 maalia Tapiolassa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.