Divarit

Panokset kovenevat kaikissa sarjoissa – katso viikonlopun salibandykalenteri tästä

19.02.
2016
2 Kommenttia
0
Divarit
O2 ja Happee kohtaavat jälleen lauantaina Jyväskylän paikallismittelössä. Kuva: Esa Jokinen

O2 ja Happee kohtaavat jälleen lauantaina Jyväskylän paikallismittelössä. Kuva: Esa Jokinen

Viikonloppuna pelataan tukku tärkeitä otteluita niin miesten ja naisten Salibandyliigassa kuin miesten Divarissakin. Runkosarjan viimeiset kierrokset häämöttävät, ja panoksia piisaa kaikissa sarjoissa.

Perjantaina katseet kiinnittyvät Espoon Otahalliin, jossa Indians isännöi miesten liigassa sarjajumbo NST:tä. Suoran putoamisen välttääkseen lappeenrantalaiset tarvitsevat kipeästi pisteitä, ja tappioon ei oikein olisi varaa, sillä NST pelaa enää kahdesti tämäniltaisen ottelun jälkeen. Indians taasen hamuaa vielä pudotuspeleihin, ja kahden pisteen potti olisi sillekin tuikitärkeä.

Lauantain mielenkiintoisimpiin kamppailuihin lukeutuu naisten Salibandyliigassa Jyväskylän derby, kun O2-Jyväskylä emännöi Monitoimitalolla Happeeta. Ensimmäisen paikalliskahinan Hirvittäret vei nimiinsä 4-2, mutta O2 haluaa ottaa nyt revanssin. Joukkueet ovat peräkkäin kahden pisteen välein sarjan sijoilla 9 ja 10, ja nyt näyttää siltä, että toinen näistä joukkueista joutuu karsimaan sarjapaikastaan runkosarjan jälkeen.

Viikonlopun huipennuksena sunnuntaina nähdään miesten Divarissa montakin tärkeää mittelöä sarjatilanteen ollessa vielä todella kiperä, mutta nostetaan tässä nyt esille Kuopiohallissa nähtävä SB Welhojen ja SBS Wirmon kamppailu. Mynämäen Divariin väriä viime vuosina tuonut ”puimurijengi” on jo kuilun partaalla tippumassa kakkosdivariin, ja kovakuntoinen sekä pudotuspeleihin mielivä Welhot haluaa antaa vieraalleen varmasti sen viimeisen tuuppauksen.

Wirmo kohtaa jo tänään perjantaina kotonaan sarjakärki LaSB:n, ja mikäli tuosta pelistä ei tule pisteitä ja Loviisan Tor sekä Erä Akatemia ottaisivat voitot lauantaina omissa peleissään, Wirmon putoaminen on jo selviö ennen Kuopion ottelun alkamista.

Viikonlopun ottelut pääsarjoissa:

Pe 19.2.

Miesten Salibandyliiga:
18.30 Indians-NST Otahalli

Miesten Divari:
19.00 SBS Wirmo-LaSB HaNi-Halli Mynämäki

La 20.2.

Miesten Salibandyliiga:
16.00 Viikingit-OLS Pasilan UH
17.00 SPV-TPS Seinäjoen UT ISTV

Naisten Salibandyliiga:
14.00 NST-PSS Lappeenrannan UT
14.00 SB-Pro-M-Team Campo-Sport
14.45 Koovee-Erä III Spiral-halli Tampere
15.00 Classic-TPS Tampere Areena
18.30 O2-Jyväskylä-Happee Jyväskylän monitoimitalo

Miesten Divari:
16.00 Blue Fox-Loviisan Tor Tähtihalli Uusikaarlepyy
17.00 Erä Akatemia-Steelers Mosahalli
17.00 Josba-Karhut Joensuu Areena
18.00 LNM-PirPi Liikuntahalli Liminka

Su 21.2.

Miesten Salibandyliiga:
17.00 SalBa-Erä Rauman Kauppaoppilaitos
18.00 M-Team-Classic Pasilan UH Fanseat

Naisten Salibandyliiga:
14.00 SB-Pro-Crackers Campo-Sport
14.00 Happee-M-Team Jyväskylän monitoimitalo
15.00 JoKa-PSS Joutsenohalli
18.00 NST-Koovee Lappeenrannan UT

Miesten Divari:
15.00 KeLy-PirPi Kastellin monitoimitalo
16.00 LNM-Blue Fox Liikuntahalli Liminka
16.00 SB Vaasa-ÅIF Botniahalli
17.00 Loviisan Tor-LaSB Loviisan liikuntahalli
18.00 SB Welhot-SBS Wirmo Kuopiohalli

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
JiiK
19/02/2016
Tollanen määrä pelejä ja 2 lähetystä :(
Junnu#8
20/02/2016
Kyllä. Pelit pitäisi tulla Ylen tv kanaville kokonaan. Ainakin miesten ja naisten liigan puolella. Ja miesten D1varia voisi näyttää vaikka kaksi peliä viikossa. Tai jotakin vastaavaa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.