Liigat

PSS nousi sarjakolmoseksi M-Teamin kustannuksella

11.02.
2016
0 Kommenttia
1
Liigat
PSS haki vieraspisteet Helsingistä ja nousi sarjakolmoseksi. Kuva: Jari Turunen

PSS haki vieraspisteet Helsingistä ja nousi sarjakolmoseksi. Kuva: Jari Turunen

Torstaina pelattiin yksi ottelu naisten Salibandyliigassa. PSS haki tärkeät vieraspisteet Helsingistä ja kaatoi M-Teamin lukemin 1-5.

Kamppailu miteltiin pitkälti PSS:n käsikirjoituksen mukaisesti. M-Team osui ensimmäisen kerran vieraiden tolppien väliin viisi minuuttia ennen loppua kaventaen tilanteeksi 1-4. Varsinaista kiriä ei kuitenkaan nähty ja Fanny Holmbergin osuma ajassa 58.59 lopetti viimeisetkin pyristelyt.

PSS:n tehopelaaja oli 1+1 nakuttanut Linda Törnqvist. Muista vieraiden maaleista vastasivat Julia Turunen, Henna Uljua sekä Iina Siirilä.

Kolmannen perättäisen voittonsa napannut PSS nousi voitolla Kooveen ohi naisten Salibandyliigan kolmostilalle. M-Team on taivaltanut viisi viimeistä ottelua ilman voittoja, mutta jatkaa vielä kahdeksannella sijalla.

Ottelutilastot
Juhani Järvenpään ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.