Maajoukkueet

Suomi päätti MM-karsintansa tyylikkäästi – maaliero yhteensä 66–5

07.02.
2016
9 Kommenttia
5
Maajoukkueet
Viro ei kyennyt laittamaan kampoihin Suomea vastaan MM-karsintojen päätösottelussa. Kuva: IFF

Viro ei kyennyt laittamaan kampoihin Suomea vastaan MM-karsintojen päätösottelussa. Kuva: IFF

Suomen salibandymaajoukkueen MM-karsintaurakka päättyi sunnuntaina Tallinnassa isäntämaata Viroa vastaan. Lopputurnauspaikkansa jo lauantaina varmistanut Suomi jatkoi maali-iloittelua ja voitti ottelun loppunumeroin 15–1.

Avauserässä Suomi osoitti tehokkuutensa karsintaisännille. Risto Töllikkö laukoi Suomen jo 5–0-johtoon 15. peliminuutin kohdalla.

Viro osui ensimmäisen kerran päätöserän alkajaisiksi, kun se kavensi 11–1:een. Suomen tehokkain oli sunnuntaina pisteet 2+2 iskenyt hyökkääjä Joonas Pylsy. Rasmus Kainulainen (2+1) jatkoi myös pistetehtailuaan kolmella tehomerkinnällä.

Suomi voitti oman karsintalohkonsa puhtaalla pelillä. Neljässä ottelussa maajoukkue onnistui tekemään yhteensä 66 maalia ja päästi omiin ainoastaan viisi osumaa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
masa
07/02/2016
Minkä ihmeen takia Suomen pitää osallistua karsintoihin.
Teme
07/02/2016
. Pienille maille tilaisuus kokeilla omia rajoja.
GUEST
07/02/2016
Pääsikö Suomi kisoihin? Jos pääsi niin hieno juttu! Jännittävät karsintapelit
SSV-Fani
07/02/2016
Suomi osallistuu MM-karsintoihin, koska säännöt ovat kaikille samat.
Jouni Laakkonen
07/02/2016
Flunssa koitui Suomen onneksi. Kukkola selkeä 1. sentteri, Pylsy ja Salo kaksi muuta. Katselin kaikki kolme sinivalkoisten peliä ja ainoassa edes kohtuullisen vastuksen pelissä oli jo viitteitä hyvästä pelinopeudesta. Tuohon pelitapaan ei oikein hidastavat sovi. Kivilehtokin menee nippanappa.
Kainulainen väläytteli mutta antaa pojan kasvaa ainakin pari kautta liigassa. Tai ainakin yksi...
SP
07/02/2016
Hiukan huvitti. Tähdistökentälliseen kolme suomalaista, kaksi virolaista ja yksi tanskalainen... Ehkä virolaisten valinnat nyt on jotenkin rinnastettavissa junnujen tsempparipalkintoihin. Kaikki pelaa-henki elää vielä mm-karsinnassa :)
Junnu#8
07/02/2016
Ruotsikin on muuten pelannut jälleen itsensä kisoihin. Jännä ettei siitä paljon kirjoitella.
Fani
07/02/2016
Katsoin kaikki ottelut ja mielestäni pelaajat asennoituivat turnaukseen ammattimaisesti, pelasivat täysillä kaikki matsit.
Joukkue näyttää nyt positiiviselta ja yhtenenäiseltä. Tästä on hyvä jatkaa.
Valitettavasti joukkueen arvostus ei näkynyt salibandyn toimittajilta, yhtään kunnon juttua ei saatu aikaiseksi, naljailua twitterisä ainoastaa.
Maajoukkue tarvitsisi tiedottajan ja pari luottotoimittajan jotka suhtautautuisivat työhönsä ammattimaisesti kuten pelaajat.
Fanille
07/02/2016
"Luottotoimittajan"? Elätkö 80-luvulla? Luottotoimittajasysteemiä ei enää ole olemassa. Ja Huoponenhan tiedottaa maajoukkueiden edesottamuksista, eli missä pelaa?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.