Divarit

Tähtipelaaja miesten maajoukkuen mukana – Divarin sarjakärjellä vaikeaa Helsingissä

03.02.
2016
4 Kommenttia
6
Divarit
Arkistokuva: Jari Turunen

Arkistokuva: Jari Turunen

Miesten Salibandyliiga on MM-karsintatauolla tämän viikon, mutta Divarissa pelataan. Keskiviikkona ohjelmassa oli kaksi kamppailua.

Keskiviikon yllättävin tulos nähtiin Helsingissä, kun Divaria johtava LaSB oli vaikeuksissa Tapanilan Mosahallissa. LaSB joutui tyytymään playoff-viivan alapuolella keikkuvaa Erä Akatemiaa vastaan 3–3-tasatulokseen.

Erä Akatemia onnistui tasoituksessa vain 22 sekuntia ennen kolmannen erän loppua. Kasper Vainikka maalasi liiga-apu Sami Lehtisen syötöstä. Jatkoajalla maalia ei saatu aikaiseksi, joten pisteet jaettiin. Varsinkin playoff-paikasta haaveilevalla Erä Akatemialle yksikin piste varmasti maistuu.

LaSB pelasi Erä Akatemiaa vastaan ilman MM-karsinnoissa mukana olevaa ykköstähteään Rasmus Kainulaista.

Keskiviikon toisessa Divari-kamppailussa SB Welhot nappasi 7–2-kotivoiton Joensuun Josbasta. Kuopiolaisten sankareita olivat tuore vahvistus Joonas Makkonen (1+2) ja Riku Tuononen (2+1). Welhot–Josba ottelun kuvia löytyy Jari Turusen tarjoilema tuolta.

Divarin sarjataulukkoa ja muita tilastoja voi vilkuilla tuolta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Voiko Paatelaisen luontoon päästää?
03/02/2016
Akatemia on vain niin hyvä sali bandy joukkue. Akateemikoiltakin puuttui monta hyvää peli miestä. #02400
HehHeh
04/02/2016
Sali bandy joukkue

Sali bandy joukkue! Ei ketään voi edes vahingossa tavata noin väärin tota.
Karjalasta
04/02/2016
Alas on Josba vajonnut, kun saa nekkuun Kuopion Wellihousuilta. Seuraavaksi varmaan VehVe nousee tilalle D1variin.
Pielis joki virtaa
04/02/2016
Josban sali bandy joukkueen ongelmat oli ennalta arvattavissa. Kauko näköisesti panostivat kaiken alku kauteen, harjoittelemalla kesä jakson yli kovaa. Se tuotti syksyllä pisteitä sen verran että sarja paikka säilyy. Muuta tavoitettahan tälle kaudelle ei kai ollut.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.