Divarit

Turkulaisten johto suli dramaattisesti – Indians nousi kahden maalin takaa viimeisillä sekunneilla

17.02.
2016
0 Kommenttia
2
Divarit
Westend Indiansin Tuomas Mustonen (oik.) esitteli rankkaritaitojaan tasoittaessaan ottelun Turussa vain kahdeksan sekuntia ennen loppua. Kuva: Anssi Koskinen

Westend Indiansin Tuomas Mustonen (oik.) esitteli rankkaritaitojaan tasoittaessaan ottelun Turussa vain kahdeksan sekuntia ennen loppua. Kuva: Anssi Koskinen

Mustavalkoiset juhlat vaihtuivat Turun Marli Areenalla kotiyleisön pettymykseen, kun Turun Palloseura menetti kahden maalin johtonsa Westend Indiansia vastaan miesten Salibandyliigassa. Indians tuli kolmannen erän viimeisillä sekunneilla tasoihin 4–4:ään, ja lopulta pisteet tasattiin jatkoajan jälkeen.

TPS siirtyi ottelussa 4–2-johtoon Henri Alhon maalilla juuri, kun kolmas erä kääntyi viimeiselle kymmenminuutiselle.

Indians haki kavennusta ensin ilman maalivahtia. Se tuotti tulosta, kun Santeri Toropainen iski 4–3-maalin ajassa 59.40. Vain 12 sekuntia myöhemmin vierailijat osuivat jälleen – tällä kertaa rangaistuslaukauksesta. Tuomas Mustonen onnistui rankkariyrityksessään ja TPS menetti johtonsa kahdeksan sekuntia ennen päätössummeria.

TPS on Salibandyliigan seitsemännellä sijalla, kun taas Indians havittelee vielä viimeistä pudotuspelipaikkaa kolmen pisteen päässä Oulun Luistinseurasta.

Keskiviikkona pelattiin myös kolme muuta salibandyn pääsarjaottelua, joiden tulokset ja tilastot löytyvät alta.

Miesten Salibandyliiga:
TPS–Indians 4–4 Ottelutilastot

Miesten Divari:
Erä Akatemia–ÅIF 3–3 Ottelutilastot
Karhut–PirPi 11–4 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga:
Crackers–JoKa 6–7 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.