Liigat

Väriläiskää ei nähdä Salibandyliigassa ensi kaudella – Mäkilä jää pois SalBan peräsimestä

20.02.
2016
2 Kommenttia
0
Liigat
Juha Mäkilä ei jatka SalBan päävalmentajana ensi kaudella. Kuva: Juhani Järvenpää

Tulevaisuus mietityttää. Juha Mäkilä ei jatka SalBan päävalmentajana ensi kaudella. Kuva: Juhani Järvenpää

Rauman SalBan päävalmentaja vaihtuu tämän kauden jälkeen. Seura ilmoitti kotisivuillaan, että yhteisellä päätöksellä Juha Mäkilän optiota ensi kaudesta ei käytetä.

– Mä olen vuodesta -95 asti ollut yhtäjaksoisesti lajin parissa ensin pelaajana ja sitten valmentajana. Nyt on sellainen olo, että bensa alkaa loppumaan. Se on myös seuran etu, että joku muu jatkaa tämän meidän yhteisen unelman rakentamista tulevalla kaudella, kertoi Mäkilä SalBan kotisivuilla.

Mäkilä on ollut mukana SalBan miesten edustusjoukkueen valmennuksessa vuodesta 2011 lähtien. Vuonna 2012 Mäkilästä tuli joukkueen pääkäskijä.

– ”Haiskin” pois jääminen edustuksen valmennuksesta on tietenkin iso menetys meille. Hänen panoksensa seuran ja edustuksen eteen on ollut äärimmäisen iso. Asiassa pitää kuitenkin nähdä positiivisetkin puolet, ja tämä ratkaisu tarjoaa meille sekä haasteen että mahdollisuuden ottaa uusi loikka seuran kehittämisessä, kommentoi seuran puheenjohtaja Teppo Lundell.

SalBa pelaa nyt toista kautta miesten Salibandyliigassa. Vuosi sitten joukkue säilytti sarjapaikkansa playoutien kautta. Menevällä kaudella SalBalla on kulkenut varsin tahmeasti, ja joukkue on sarjataulukon toiseksi viimeisenä. Tänäkin keväänä vuonna sen sarjapaikka on uhattuna.

– Liigapaikka on se perintö minkä haluan jättää seuralle, koska mun mielestä se on vähintä mitä olen velkaa SalBalle ja raumalaiselle salibandylle. Paljon tämä on vaatinut, mutta huomattavasti enemmän olen silti saanut näistä vuosista. Niinpä kaikki paukut ladataan nyt loppukauteen, ja liigapaikan eteen, linjasi Mäkilä SalBan sivuilla.

Mäkilän itsensäkin kannalta kausi on ollut hankala. Ajoittain on tullut rajuja tunteenpurkauksia. Sen lisäksi mies piti vapaata kesken kauden työkiireiden vuoksi. Seuraa Mäkilä ei aio jättää vaikka päävalmentajan pesti jääkin.

– En mä ole lähtemässä seurasta, vaan ennemminkin näen tämän niin, että jään hetkeksi lomalle. Valmentaminen edustuksessa loppuu kauden viimeiseen otteluun, mutta seuran toiminnassa tulen tosiaan edelleen olemaan mukana, vakuutti Mäkilä.

SalBan artikkeli

Lue myös:
Video: Liigavalmentaja kiehui jälleen – ”Tällä hetkellä joukkueurheilu tuntuu ihan perseeltä”
Liigavalmentaja hurjana lehdistötilaisuudessa: ”Kaksi liigahistorian huonointa joukkuetta”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
kenkää
20/02/2016
Eli sai suomeksi sanottuna kenkää jos optiota ei käytetä.
uusi otsikko
20/02/2016
"SalBaa ei nähdä salibandyliigassa ensi kaudella - Mäkilä jää pois SalBan peräsimestä"
Saa käyttää!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.