Liigat

Video: 16-vuotiaan uran ensimmäinen liigamaali syntyi kärkikamppailussa – tyylikäs ohjaus

27.02.
2016
1 Kommentti
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Tampereen Classic ja Jyväskylän Happee kohtasivat miesten Salibandyliigan kärkikamppailussa torstaina Tampereella. Kotijoukkue voitti ottelun maalein 6-4.

Classic johti ottelua kahden erän jälkeen maalein 5-2, mutta Happee sai vielä juonen päästä kiinni ja tuli maalin päähän viimeisessä erässä. Nico Salo iski kuitenkin naulan Happeen arkkuun sijoittamalla pallon tyhjään maaliin vimeisen minuutin alussa.

Kotijoukkueen pistenikkari oli 2+2 paukuttanut Salo. Sami Johansson osui kahdesti ja Mikko Leikkanen taiteili 1+1. Happeen Janne Hoikkanen ja Veli-Matti Hynynen maalasivat kahdesti mieheen.

Ottelutilastot

Classic varmisti voitolla runkosarjan voiton. Happee on tällä hetkellä toisena. Viimeisestä kuudesta ottelusta joukkue on hävinnyt kolme, ja saattaa vielä menettää kakkostilansa Oilersille tai Viikingeille.

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Poro
28/02/2016
Siinäpä maajoukkueeseen valmis hyökkäysketju Salin-Salo-Johansson. Menettelee se tuo Leikkanenki siinä alla, mutta kenet heittäis sitte maajoukkuepakeista pois?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.