Divarit

Video: Alivoimamaalien erikoismies iski jälleen – koko ottelun tehot 4+0

09.02.
2016
3 Kommenttia
4
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

KeLy ja SBS Wirmo mittelivät paremmuudesta lauantaina miesten Divarissa. Kamppailu päättyi tasatulokseen 6-6 ja.

KeLy:n pistenikkari oli 2+1 latonut Matias Moilanen. Konsta Kivioja sekä Toni-Matti Koskelo maalasivat kahdesti. Niko Shnoro syötti kaksi maalia.

Wirmon Antti Vuorinen oli kovassa vireessä läpi viikonlopun ja iski Oulussa kaikkiaan neljä maalia. Vuorinen osui viikonvaihteen molemmissa otteluissa alivoimalla ja on tehnyt tällä kaudella Divarissa jo viisi alivoimamaalia. Se on tämän kauden paras lukema kaikki pääsarjapelaajat huomioiden. Vuorisen alivoimamaali näkyy videolla kohdasta 1.10 ja kreditit siitä kuuluvat myös mainion esityön tehneelle Antti Hopeanaulalle. Joni Valtanen tarjoili ottelussa neljä maalisyöttöä.

Ottelutilastot

KeLy on tällä hetkellä sarjan toiseksi viimeisellä sijalla. Wirmo löytyy taulukosta yhden sijan ylempää. Joukkueet ovat tasapisteissä, mutta Wirmolla on pelaamatta vielä kaksi ottelua enemmän kuin KeLyllä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Monte
09/02/2016
Nyt oli asiallinen selostaja!
Oulu
10/02/2016
Selostaja on tosiaan parantanut kuin sika juoksuaan. Itselle on vain herännyt kysymys, että lähetetäänkö näitä pelejä jossain vai onko selostaja paikalla vain näitä koosteita varten?
Arska
10/02/2016
Ei ole livenä selostamassa vaan etänä etelästä on videokuvan perusteella selostellut näitä pelelejä. Nyt oli viikonloppun U19 peleissä (6.2.) tekemässä ensimmäiset suorat selostuksensa Fanseatilla.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.