Liigat

Video: Classicin voittokulku jatkuu – M-Teamille viides perättäinen tappio

24.02.
2016
7 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

M-Team ja Tampereen Classic mittelivät paremmuudesta sunnuntaina miesten Salibandyliigassa. Classic oli ottelussa parempi maalein 2-3.

Classic iski kaikki maalinsa kahden ensimmäisen erän aikana ja viimeiseen erään lähdettiin vieraiden 0-3-johdosta. M-Team osui viimeisessä erässä kahdesti, mutta pistepotti lähti maalin marginaalilla vieraiden matkaan.

Classicin maaleista vastasivat Nico Salo, Niko Juhola ja Atte Eronen. M-Teamin osumat iskivät Riku Reunamäki ja Mikko Laakso.

Ottelutilastot

Classic nappasi samalla 11 perättäisen voittonsa Salibandyliigassa. Tamperelaisjoukkue johtaa sarjaa seitsemän pisteen kaulalla Happeeseen nähden. M-Team on sijalla 11, mutta Nokian KrP ja SalBa hönkivät pisteen päässä ja jumbona oleva NST on vain kaksi pistettä jäljessä. Helsinkiläisjoukkue on hävinnyt viisi viimeistä otteluaan.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Mistähän
24/02/2016
Mistä ihmeestä tuo 58 sekunnin kohdalla vihelletty rankkari tuli? Kukaan ei estänyt ketään ja hyökkäjä ryssi maalin.
ET soittaa kotiin
24/02/2016
Näyttääpi pakki nappaavan vauhtia pois kädellään hävittyään kaksinkamppailun pallosta.
Poro
24/02/2016
Samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa. Toivottavasti kyseinen tuomari katsoi maalikoosteen ja seuraavalla kerralla jättää viheltämättä, jos ei rikettä ole. Alakare & Vilkiltähän näitä ylimielisiä urpoiluja on nähty aiemminki. Onneksi ei peli tuohon ratkennut.
Poro
24/02/2016
Tarkoitin siis eka kirjoittajaa. Aikamoiset taikalasit täytyy olla, jos tuosta kädellä repimisen saa aikaan.
Eka kirjoittaja
24/02/2016
Jaa, sekö oli itse Alakare tuomarina. Ihme ryssimistä kyllä kun kuitenkin taitaa olla kokeneimpia viheltäjiä tässä maassa. Onneksi tämä rankkari ei vaikuttanut lopputulokseen. Mutta eipä tarvitse ihmetellä miksi monesti kritisoidaan tuomaritoimintaa lehdistötilaisuuksissa.
Hannu Rytilä
25/02/2016
Vahinkoja sattuu, mutta Villkki + Alakare on kylla parhaita tuomaripareja tässä maassa. Sitä oikein rauhoittuu kun näkee ketkä tulee viheltämään. Ei ole ainakaan tuomareista kiinni. Parikymmentä liigamatsia ko. herrojen viheltäminä nähnyt.
perheen nuorin vesa
25/02/2016
Tänään 3 väylä ei ole Silkkitie vaan Vilkkitie. Ja Tampereen aseman pizzeria on a la Kare

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.