Ulkomaat

Video: Erikoinen jalkasyöttö johti maaliin

07.02.
2016
3 Kommenttia
0
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Ruotsin Allsvenskanin ottelussa Team Thorengruppen-Tyresö Trollbacken nähtiin näyttävä avausmaali. Throrengruppenin puolustaja Mattias Hedlund potkaisi pallon ilmasta komeassa kaaressa Jesper Franssonille, joka laittoi pallon maaliin.

Hedlund kertoi Innebandymagazinetille, että matkassa oli paljon tuuriakin. Ottelu pelattiin parisen viikkoa sitten ja Thorengruppen vei voiton lukemin 9-8.

Jalkasyöttö on ollut salibandyssa sallittua muutaman vuoden ajan. Jalalla annetut maalisyötöt ovat varsin harvinainen näky.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Kekki
08/02/2016
Divarissa viime kaudella Kivilä , Virtanen pari Wirmosta tehtaili "vastaavan", jossa hyökkääjä lyö pallon suoraan ilmasta sisään. Tämä runkosarjan 3.ottelussa potkusyötön sallimisen jälkeen.
Video alla..
https://youtu.be/-YQ15ByV9xk?t=8m28s
kekki
08/02/2016
Viime kauden divarissa, pian jalkasyötön sallimisen jälkeen (3.ottelukierros runkosarjassa), Wirmon Kivilä- Virtanen pari teki "vastaavan".
Tosin tyylikkäämmin, hyökkääjän (Kivilä) lyödessä pallon suoraan ilmasta maaliin.
Video---> https://youtu.be/-YQ15ByV9xk?t=8m28s
kekki
08/02/2016
Kommentti ei tule läpi?
Jos pääkallo kommentin päästää läpi, niin 1 riittää.
Video linkin sisältävä kommentti lähtenyt kaksi kertaa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.