Liigat

Video: Hällforsin viime hetken tykki sinetöi Loviisan sarjapaikan

22.02.
2016
3 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Loviisan Tor nähdään miesten Divarissa myös ensi kaudella, sillä se kaatoi sarjakärki LaSB:n sunnuntaina kotonaan 7-6. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

LaSB osui alussa kahdesti, mutta kahdella viisikolla pelin läpi luovinut Loviisa karkasi kakkoserässä jo neljän maalin johtoon numeroihin 6-2. Päätöskolmanneksella oli lammilaisten vuoro tehdä putkessa maaleja, ja Heikki Hätösen maali toi vieraat jo tasalukemiin.

Viimeisen sanan pääsi sanomaan kuitenkin Loviisa, kun Jonas Hällforsin millintarkka Lallin kumautus jysähti aivan etuyläkulmaan ylivoimalla ajassa 59.54. Näin Loviisa nousi 22 sarjapisteeseen, eikä sitä voida enää kakkosdivariin sysätä.

LaSB:n runkosarjavoitto on edelleen omissa käsissä, mutta tappio tarkoitti sitä, että Steelers voi vielä nousta ohi, mikäli LaSB tyrii viimeisessä ottelussa Oulussa KeLyn vieraana.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
hihi
22/02/2016
Hienoja vetoja torin pelaajilla tosin pari olisi ainakin pitänyt ottaa kiinni. Toivottavasti lasbi vie koko roskan, kun pudotuspelit alkaa :) on kyllä varmaan tasaisimmat pudotuspelit tulossa kautta aikojen. Voisko joku kertoa että meneekö divarinkin finaali yhdestä pelistä poikki vai onko siellä enemmän pelejä?
Jepulis
23/02/2016
Divarin finaali pelataan tänä vuonna paras viidestä -systeemillä. Muut kierrokset paras kolmesta.
Boris
23/02/2016
Upea oli erityisesti Salmisen 6-2 maali!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.