Liigat

Video: Indians-hyökkääjä ”taiteili” yhden liigakauden erikoisimmista osumista

28.02.
2016
1 Kommentti
1
Liigat
Kuvakaappaus: KVTVsalibandy / Youtube

Kuvakaappaus: KVTVsalibandy / Youtube

Tampereen Koovee ja Westend Indians kohtasivat perjantaina vauhdikkaassa miesten Salibandyliigan ottelussa. Kamppailusta on nyt tarjolla maalikooste.

Isommat panokset ottelussa oli Indiansilla, joka on kovasti vielä tyrkyllä pudotuspeleihin. Kooveen mahdollisuudet puolestaan ovat jo seitinohuet – varsinkin perjantain tuloksen jälkeen. Indians onnistui nappaamaan 9–6-vierasvoiton. Täyden pistepotin myötä espoolaisryhmä nousi pudotuspeliviivan yläpuolelle. Tarkemmin sarjataulukkoon voi tutustua tuolla.

Kooveen ja Indiansin kamppailussa nähtiin useampi maukas osuma, mutta illan ehdottomasti erikoisimmasta maalista vastasi vieraiden Valtteri Kainulainen, joka teki päällään – kyllä päällään – Indiansin kahdeksannen maalin. Osuma löytyy videolta kohdasta 5.30 eteenpäin.

Maalikoosteen lisäksi kannattaa ehkä vilkaista myös alla oleva lehdistötilaisuus. Koovee-luotsi Hannu Santanen kävi harvinaisen kuumana erotuomareille.

– Koko ottelussa toi punainen joukkue (erotuomarit) tuolla kentällä oli todella ylimielinen, Santanen muun muassa vuodatti.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Kotka
28/02/2016
Santanen huusi pelin jälkeen erotuomareille ja vastustajan valmentajille kuin hyeena, kun pelaajat olivat ihan coolisti. Ihme itkijä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.