Loviisan Tor ja Joensuun Josba kohtasivat miesten Divarissa sunnuntaina. Josba nappasi ottelusta voiton maalein 3-6.

Ottelun ensimmäinen erä oli varsin maalirikas ja tilanne oli 3-3 erätauolle mentäessä. Toisessa erässä Josba osui kertaalleen ja kolmannessa kahdesti, joten pisteet lähtivät joensuulaisten matkaan.

Vieraiden pistenikkari oli kahdesti maalannut Eetu Lehtiniemi. Väännön voittomaaliksi jäi Eetu Sorvalin laukoma rankkarimaali toisessa erässä. Maali näkyy videolla kohdasta 3.27 eteenpäin. Vuonna 1998 syntynyt Sorvali on mukana Suomen U19-maajoukkueessa.

Josba on tällä hetkellä sarjataulukon seitsemäntenä. Loviisan Torin tilanne on hankala. Joukkue on jumahtanut sijalle 11 ja on onnistunut voittamaan ainoastaan yhden ottelun viimeisestä kymmenestä.