Liigat

Video: Kailiala kuritti raumalaisia tehopistein 5+2 – taidokas veivi kruunasi esityksen

14.02.
2016
2 Kommenttia
3
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Viikingit kaatoi SalBan perjantaia miesten Salibandyliigassa lukemin 15-3.

Vierasjoukkue putosi kelkasta jo ensimmäisessä erässä, kun Viikingit karkasi 8-1-johtoon. SalBa ei saanut peliään uomiinsa missään vaiheessa ja loppulukemiksi kirjattiin tyly tulos.

Viikinkien tehonyrkkinä toimi pelkästään hyökkääjistä muodostunut ykkösvitja. Miko Kailiala paukutti pisteet 5+2, Niclas Meyer 2+3, Tero Tiitu 3+1, Kevin Söderling 1+2 ja Jani Hyytiäinen 0+2. Otsikossa mainittu Kailialan näyttävä maali on katsottavissa videolta kohdasta 4.05 eteenpäin.

Ottelutilastot

Viikingit on tällä hetkellä sarjataulukon nelostilalla. Suurinumeroinen tappio, ja NST:n lauantainen voitto pudottivat SalBan sarjan jumbosijalle.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Keravan kolli
14/02/2016
Salpa on hyvä sähly joukkoe! miksi kallio-niemi ei ole maajoukkoeessa?
S7
14/02/2016
Salba ei kyllä ollut häävi. Sitten tuli taas meikäläisille lunta tupaan jyskälästä... Aika paljon saa äijät petrata, jos meinataan superfinaalissa olla. Mutta katsomossa ollaan joka tapauksessa...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.