Divarit

Video: Karhujen tehoduo liikaa Niittomiehille

03.02.
2016
0 Kommenttia
1
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Porin Karhut kaatoi lauantaina pelatussa miesten Divarin ottelussa Limingan Niittomiehet maalein 7–4. Kotijoukkueen voiton takuumiehinä hääri jälleen tuttu kaksikko Benjamin Lepola–Saku Lahtinen. Ottelun maaliskooste on nyt katsottavissa.

Joukkueen sisäistä pistepörssiä johtava Lepola iski liminkalaisia vastaan tehot 1+2 ja ketjukaveri Lahtinen säesti rinnalla kolmella maalillaan. LNM:n tehokkain oli Matias Luokkanen, joka syötti joukkueensa maaleista kaksi.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.