Divarit

Video: Kuudes tappioton ottelu putkeen – kakkosdivisioona kutsuu silti

24.02.
2016
7 Kommenttia
0
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

KeLy ja PirPi väänsivät pisteistä sunnuntaina miesten Divarissa. Kellon Lyönti voitti ottelun lukemin 8-6.

Kotijoukkueen pisteniilo oli 3+1 täräyttänyt Toni-Matti Koskelo. Matias Moilanen nakutti pisteet 1+2. Vieraiden Joona Varuhin naulasi tehot 1+1.

Ottelutilastot

KeLy vääntää tällä hetkellä kuuden ottelun tappiottomassa putkessa, mutta putoaa silti ensi kaudeksi kakkosdivisoonaan. Kakkosdivari kutsuu myös tappion kärsinyttä vierasjoukkuetta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
symp
24/02/2016
Sympaattinen selostaja myös vastustajaa kohtaan! (Oletuksena, että kotijoukkueen "oma" selostaja?)
YsiYsi
24/02/2016
Suosittelen myös katsastamaan tuon pitemmän ottelukoosteen.
(https://youtu.be/tdVtlA4RqvA).
Vauhdikasta peliä ja liuta hienoja torjuntoja.
HARMINPAIKKA
24/02/2016
Harmi että superkaksikko koskelo ja Moilanen liittyivät joukkueeseen kauden lopussa. Täysin ylivertainen kaksikko ja tehotkin sen kertoo.
Outo otteluohjelma
25/02/2016
KeLyn otteluohjelma oli mielenkiintoinen. Sarja alkoi kotiavauksella ja sen jälkeen seuraavista 13 pelistä vain yksi kotona. Lopputulos voisi olla sama, mutta aika raskas syyskausi, kun iso osa peleistä oli pitkän reissun takana.
Lehtoparvi
25/02/2016
Tämä tarina alleviivaa jälleen divarin sarjajärjestelmän heikkoutta. Kasvulle pitäisi jättää mahdollisuus. Mitä näitä maalikoosteita on tullut katseltua niin Turhan paljon ollut kelyn peli parin kaverin ja maalivahdin varassa.
Lehtoparvelle
25/02/2016
Miten muuttaisit divarin sarjajärjestelmää? Minusta ainakin se on tällä hetkellä reilu kun lohkosysteemeistä on päästy. Lisäksi kun 8 joukkuetta pääsee play off peleihin on jännitystä playoff joukkueista, kotiedusta ja runkosarjan voittajasta. Sarjaohjelmasta tietenkin voi olla montaa mieltä kuten aiemmissa kommenteissa mainittiin.
Uusiksi menee
25/02/2016
Kaudelle 2016-17 tippuu viimeinen ja kaksi seuraavaa karsii.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.