Video: Kuudes tappioton ottelu putkeen – kakkosdivisioona kutsuu silti

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

KeLy ja PirPi väänsivät pisteistä sunnuntaina miesten Divarissa. Kellon Lyönti voitti ottelun lukemin 8-6.

Kotijoukkueen pisteniilo oli 3+1 täräyttänyt Toni-Matti Koskelo. Matias Moilanen nakutti pisteet 1+2. Vieraiden Joona Varuhin naulasi tehot 1+1.

Ottelutilastot

KeLy vääntää tällä hetkellä kuuden ottelun tappiottomassa putkessa, mutta putoaa silti ensi kaudeksi kakkosdivisoonaan. Kakkosdivari kutsuu myös tappion kärsinyttä vierasjoukkuetta.

7 comments

  1. Sympaattinen selostaja myös vastustajaa kohtaan! (Oletuksena, että kotijoukkueen ”oma” selostaja?)

  2. Harmi että superkaksikko koskelo ja Moilanen liittyivät joukkueeseen kauden lopussa. Täysin ylivertainen kaksikko ja tehotkin sen kertoo.

  3. KeLyn otteluohjelma oli mielenkiintoinen. Sarja alkoi kotiavauksella ja sen jälkeen seuraavista 13 pelistä vain yksi kotona. Lopputulos voisi olla sama, mutta aika raskas syyskausi, kun iso osa peleistä oli pitkän reissun takana.

  4. Tämä tarina alleviivaa jälleen divarin sarjajärjestelmän heikkoutta. Kasvulle pitäisi jättää mahdollisuus. Mitä näitä maalikoosteita on tullut katseltua niin Turhan paljon ollut kelyn peli parin kaverin ja maalivahdin varassa.

  5. Miten muuttaisit divarin sarjajärjestelmää? Minusta ainakin se on tällä hetkellä reilu kun lohkosysteemeistä on päästy. Lisäksi kun 8 joukkuetta pääsee play off peleihin on jännitystä playoff joukkueista, kotiedusta ja runkosarjan voittajasta. Sarjaohjelmasta tietenkin voi olla montaa mieltä kuten aiemmissa kommenteissa mainittiin.

  6. Kaudelle 2016-17 tippuu viimeinen ja kaksi seuraavaa karsii.