Divarit

Video: Lahtiselta upea alivoimamaali sarjakakkosen verkkoon

27.02.
2016
0 Kommenttia
1
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Porin Karhut ja Hämeenlinnan Steelers väänsivät sarjapisteistä keskiviikkona miesten Divarissa. Karhut vei voiton ottelusta lukemin 8-6.

Kotijoukkueen teholinko oli 3+1 iskenyt Benjamin Lepola, joka johtaa tällä hetkellä Divarin maalipörssiä, ja on pistepörssin toisena. Juha Hautaoja ja Saku Lahtinen osuivat kahdesti. Juha Tikka nakutti 1+1 ja Ville Salonen syötti kaksi maalia. Steelersin Timo Johansson laukoi hattutempun. Teemu Metsälä ja Markus Sipronen syöttivät kaksi maalia mieheen.

Ottelutilastot

Otsikossa mainostettu Lahtisen alivoimamaali on nähtävissä videolta kohdasta 4.40 eteenpäin.

Steelers menetti tappion myötä mahdollisuuden runkosarjan voittoon. Joukkue on joka tapauksessa varma kakkonen. Viime kauden päätteeksi sarjaan noussut Karhut on pelannut vahvan kauden, ja on varmistanut Divarin runkosarjan kolmospaikan.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.