Liigat

Video: Laine opetti Viikingeille tarkkaavaisuutta – pistepotti matkasi Helsinkiin

24.02.
2016
2 Kommenttia
0
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

TPS ja Viikingit mittelivät paremmuudesta tiistaina miesten Salibandyliigassa. Viikingit voitti ottelun loppuluvuin 2-5.

Viikingit osui kahdesti ensimmäisen kympin aikana, eikä päästänyt TPS:aa tasoihin enää tuon jälkeen, vaikka turkulaiset iskivätkin kavennusmaalin heti toisen erän alussa.

Ottelun pistekeisari oli 1+3 naputellut Viikinkien Niclas Meyer. Otsikossa mainittu Ville Laineen vaparimaali on katsottavissa videolta kohdasta 3.10 eteenpäin.

Ottelutilastot

Viikingit on sarjataulukon neljäntenä, ja pudotuspelien kotietu on lähestulkoon varma. Joukkue yrittää luonnollisesti vielä ohittaa pisteen edellä olevan Oilersin, ja kahden pisteen päässä majailevan Happeen. TPS on nyt seitsemäntenä ja se voi parhaimmillaan yltää viidennelle sijalle.

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Paappa
24/02/2016
Tepsillä lähemmäksi 900 katsojaa lehtereillä, mutta peliesitys oli ponneton. Olisi ollut katsojia palkitsevaa, että kotijoukkue olisi yrittänyt terhakammin haastaa Viikingit. Tepsi ei missään vaihessa ottelua päässyt kuskin paikalle. Ottelun lopputulos olisi voinut olla rumempi, jos Viikingit olisivat osuneet paremmalla prosentilla maalipaikoista. Helpot pojot lähti Helsinkiin.
hyi
26/02/2016
Taas siellä toi sama kaveri itkemässä maalin jälkeen vaikka oma vika kun nukku. Aina sama homma.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.