Liigat

Video: Loppuhetkien tasoitus riehaannutti kotijoukkueen Jyväskylän derbyssä

26.02.
2016
0 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

O2-Jyväskylä ja Happee kohtasivat naisten Salibandyliigassa viime lauantaina. Paikallisottelu päättyi 4-4 ja. -tasatulokseen.

Kotijoukkueena toiminut O2 sai otteluun vahvan startin ja karkasi 2-0-johtoon ensimmäisen kuuden minuutin aikana. Happee availi maalihanojaan toisen erän toisella puoliskolla, ja osui kolmesti neljän minuutin sisään, joten viimeiseen erään lähdettiin vieraiden johdosta. Molemmat joukkueet osuivat kolmannen erän ensimmäisellä kympillä. O2 ei luovuttanut ottelussa missään vaiheessa, vaan haki tasoitusta ilman maalivahtia. Pinja Juvonen toikin joukkueen tasoihin ajassa 59.32.

Kotijoukkueen pistenikkareita olivat kahdesti osunut Juvonen sekä 1+1 nakuttanut Annakaisa Niemelä. Happeen Gitta Suominen tarjoili kolme maalisyöttöä ja Johanna Homi iski pisteet 1+1. Derbyä seurasi paikan päällä 427 katsojaa.

Ottelutilastot

Happee on tällä hetkellä naisten Salibandyliigan yhdeksäntenä ja kahden pisteen päässä pudotuspelipaikasta. O2 on sijaa alempana, ja kaksi pistettä Happeen perässä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.