Liigat

Video: Mahlbergin herkkuleivos maistui Jaanukselle Turussa

10.02.
2016
0 Kommenttia
3
Liigat
Näin lämpimästi kiittivät Ville Laine ja Pyry Luukkonen toisiaan 6-3-maalin jälkeen. Kuva: Anssi Koskinen

Näin lämpimästi kiittivät Ville Laine ja Pyry Luukkonen toisiaan 6-3-maalin jälkeen. Kuva: Anssi Koskinen

TPS kukisti Nokian KrP:n tiistaina 6-3 miesten Salibandyliigassa. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Ottelun avausmaalissa TPS:n Waltter Mahlberg teki miellyttävän esityön, kun namupassi maalin takaa löysi Janne Jaanuksen lavan. Viimeiseen, Ville Laineen tyhjiin lyömään osumaan syöttöpinnan sai puolestaan maalivahti Pyry Luukkonen, jolle tehopauna oli jo kauden viides. Sillä lukemalla hän on Salibandyliigan pistepörssissä sijalla 212 takanaan yli 150 pelaajaa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.