Divarit

Video: Moilanen ja Koskelo ilmiliekeissä KeLyn kotivoitossa

01.02.
2016
1 Kommentti
3
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

KeLy ja Erä Akatemia kalisuttelivat sapeleitaan lauantaisessa miesten Divarin ottelussa Oulussa. Kotijoukkue vei mittelöstä täydet pisteet lukemin 9-3.

Vielä ennen viimeistä erää tilanne oli 4-2, mutta kolmannessa periodissa KeLy meni lopulta menojaan. Matias Moilanen hurjasteli pisteet 3+3 ja Toni-Matti Koskelo komppasi tehoin 3+2. Maalivahti Jesse Kamula venyi kaikkiaan 32 laukauksen tielle.

Ottelutilastot

KeLylle ottelu oli kolmas tappioton kotikamppailu peräjälkeen. Joukkue on edelleen toiseksi viimeisenä, mutta kahden pisteen päässä sijasta 11, joka oikeuttaisi sarjapaikkaan myös ensi kaudelle. Erä Akatemia on voittanut viimeisestä viidestä pelistään vain yhden ja on kymmenentenä. Matkaa pudotuspelipaikkaan on kuitenkin vain kaksi pistettä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Kelon mies
02/02/2016
Aika moinen tuo Erän veskari koko pelissä. Toki hyviä haastoja, mut näyttäisi siltä, ettei edes yritä ottaa mitään kiinni?

Tosi flegmaattisen oloinen. Miksi Puska ei pelaa?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.