KeLy ja Erä Akatemia kalisuttelivat sapeleitaan lauantaisessa miesten Divarin ottelussa Oulussa. Kotijoukkue vei mittelöstä täydet pisteet lukemin 9-3.

Vielä ennen viimeistä erää tilanne oli 4-2, mutta kolmannessa periodissa KeLy meni lopulta menojaan. Matias Moilanen hurjasteli pisteet 3+3 ja Toni-Matti Koskelo komppasi tehoin 3+2. Maalivahti Jesse Kamula venyi kaikkiaan 32 laukauksen tielle.

KeLylle ottelu oli kolmas tappioton kotikamppailu peräjälkeen. Joukkue on edelleen toiseksi viimeisenä, mutta kahden pisteen päässä sijasta 11, joka oikeuttaisi sarjapaikkaan myös ensi kaudelle. Erä Akatemia on voittanut viimeisestä viidestä pelistään vain yhden ja on kymmenentenä. Matkaa pudotuspelipaikkaan on kuitenkin vain kaksi pistettä.

1. Aika moinen tuo Erän veskari koko pelissä. Toki hyviä haastoja, mut näyttäisi siltä, ettei edes yritä ottaa mitään kiinni?

Tosi flegmaattisen oloinen. Miksi Puska ei pelaa?