Liigat

Video: Näin syntyi Happeen Hirviteatteri

05.02.
2016
1 Kommentti
8
Liigat
Hirviteatteria on nähty Hippoksen alueella Jyväskylässä niin jäähallissa kuin Monitoimitalollakin. Kuva: Kuvakaappaus videolta

Hirviteatteria on nähty Hippoksen alueella Jyväskylässä niin jäähallissa kuin Monitoimitalollakin. Kuva: Kuvakaappaus videolta

Hirviteatteri on käsite, joka on tullut laji-ihmisille tutuksi Jyväskylän Happeen pelitavasta ja miesten kotiottelutapahtumista puhuttaessa. Suomen cupin finaalilähetyksessä Ylellä nähty minidokumentti Hirviteatterin synnystä on nyt katsottavissa erikseen.

Dokumentissa Happeen manageri Jani Orava ja päävalmentaja Seppo Pulkkinen kertaavat viime vuosien tapahtumia, ja palataanpa ajassa myös muun muassa taaksepäin niihin aikoihin, kun Happeen vaikeina vuosina koko olemassaolosta järjestettiin palaveri Hipposhallin auditoriossa Jyväskylässä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Junnu#8
05/02/2016
Hieno läpileikkaus kuuluisan Hirviteatterin synnystä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.