Divarit

Video: Nämä tilanteet kuohuttivat kentällä ja katsomossa – kaksi hylättyä maalia ja kova kontakti

13.02.
2016
20 Kommenttia
3
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Mynämäkeläinen SBS Wirmo otti Divarin putoamiskamppailua ajatellen tärkeät pisteet perjantaina. Erä Akatemia kaatui kotikentällä maalein 4–2. Molempien joukkueiden hylätyt maalit jättivät kuitenkin jälkipuinnille sijaa.

Ensimmäinen maali hylättiin kotijoukkue Wirmolta. Pallo kimpoaa takalaidasta maalin toisella puolella odottavalle Eemeli Mustamäelle, joka nostaa pallon aivan maalin kattoon samaan aikaan, kun maali hieman liikahtaa paikaltaan maalivahti Arttu Puskan sivuttaispotkaisun vuoksi. Selvältä maalilta näyttävä tilanne hylätään ottelun tuomareiden toimesta.

Kotijoukkue ja -yleisö protestoivat tuomiota varsin äänekkäästi.

Myös Erä Akatemialta hylättiin maali myöhemmin. Pallo jää pomppimaan Wirmo-maalin edustalle ja Erän Sauli Taipale iskee sen ilmasta verkon perukoille. Maali hylätään kuitenkin korkean mailan vuoksi. Alla olevasta koosteesta jokainen pääsee tekemään omat tulkintansa, pelaako Taipale palloa polven yläpuolelta.

Porua aiheutti myös videon puolessa välissä nähtävä kontaktitilanne, josta Erä Akatemian Jussi-Petteri Mäkinen selvisi ilman rangaistusta.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Yllättävää
13/02/2016
Yllättävää tuolta tuomariparilta. Ei kuulu Divaritason peleihin. Järkyttävää. Terveisin katsoja
Mynämaeki
13/02/2016
Molemmat maalit ihan hyväksyttävissä olevia, taklauksessa en nähnyt kyllä muuta kuin ison rangaistuksen kalastelua. Inhottavaa kun jalkapallosta tuttu näyttely ja hyppiminen tulee tähänki lajiin.
Muilutus
13/02/2016
Ei tuo nyt ihan puhdas kontakti ollut. Pallo ei ollut enää wirmolaisella hallussa, ja Mäkinen ottaa pari potkua päin ja antaa vielä käsillä vauhtia. Ei näitä salibandyyn. kiitos.
Keravan kolli
13/02/2016
Molemmat maalit ois pitäny hyväksyä ja taklauksessa ei mitään väärää #pääylöspoika
Tarkkailija
13/02/2016
Hylätyt maalit 1-1, kontakti olis voinu olla kakkonen ei enempää...

Jaan hra/rva Mynämaekin huolen ns. uusien linjauksien mukanaantuomasta kalastelusta - sekä verbaalisesta että fyysisestä. En tosin väitä että ko. tilanteessa olisi yksistään tästä kyse.
Jeppe
13/02/2016
Maalit olisi pitänyt hyväksyä ja taklauksesta 2min sekä wirmolaisella säälittävästä italialaisesta futiksesta tutusta filmaukseta 2min.
JANNU#88
13/02/2016
Onko tietoa miksi Liukolampi hylkäsi Wirmon maalin?
Jannu#99
13/02/2016
Onko tietoa miksi liukolampi viheltää divari pelejä?
Baucku
13/02/2016
Kalastelua? Tuollaisista kontakteista on jaeltu tällä kaudella ylimääräisiä pelikieltoja ja sakkoja. Joka näkee tuossa filmausta, ei vain tahdo nähdä totuutta. Wirmon maali oli ihan selvä ja ei olisi ollut suuri vääryys, jos akateemikkojenkin maali olisi hyväksytty.
Höpöhöpö
14/02/2016
Kakkonen taklauksesta. Kovempiin jäähyihin vaadittaisiin vaarallisuutta, voimaa, piittaamattomuutta... Kontakti on kiistaton, hyppääminen vielä kiistattomampi.
Pori
14/02/2016
Kyllä itku tulisi jos omalta joukkueelta tollaset maalit hylättäisiin. Varsinkin toi Wirmon maali.
Junnu 99
14/02/2016
Tapsa pois sieltä siellä on peliiii
jope
14/02/2016
Siis joo Mäkinen vähän myöhässä, joten olishan siinä kakkoseen ollut syy mutta todella karmeaa näyttelyä tolta wirmolaiselta Huh ihan kuin italialaista fudista kattelis. Wirmon hylätyssä maalissa tuomari varmaan tulkitsee että jos maali olis ollut oikealla paikalla niin kuti olis osunu sivuverkkoon mutta kyllä se hidastusten puolesta näyttää että maalin olisi mennyt. Ja no taipaleen maali oliko nyt korkea tiedäppä tuosta. Nopeastihan noi tilanteet dumpeille tulee...
AS#45
14/02/2016
Ei se tuomaroiden tason valittaminen täältä auta. Siitä vain tuomarikursseille ja itse viheltämään, jos kokee olevansa parempi.
Tilanteisiin: Wirmon maali olisi pitänyt hyväksyä. Akatemian maali 50/50; kummastakin tuomiosta valitettaisiin. Kontaktissa 2min tai ei olenkaan. Kalastelu selvää.
Myyntimies mynttinen
14/02/2016
Onko mahdollista saada videokuvaa erän pelaajan 2+10min jäähystä? Törkeästi huitoi malkkea nivusiin ja tilanne näytti erittäin kivuliaalta. Lisää kakkua?
Ihmettelen
14/02/2016
Suuresti miksi tuo Liukolampi saa viheltää millään sarjatasolla mitään pelejä. Harvoin kukaan on niin ylimielinen mitä hän on.
Ihmetellen myös
14/02/2016
Ihmetellen on asian ytimessä.
Ihmetellen myös
14/02/2016
Ihmettelen siis...
rronb
14/02/2016
Molemmat hylätyt maalit ois voinu hyväksyä ja kontaktitilanne oli pallontavoittelua. Huonosti näytelty.
Wing
15/02/2016
"Pää ylös" kommentit ei kuulu tähän lajiin ja toivottavasti ei koskaan tulekaan.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.