Kuva: Kuvakaappaus

Nokian KrP isännöi Jyväskylän Happeeta maanantai-iltana miesten Salibandyliigassa. Jumbosijalta otteluun lähtenyt KrP yllätti sarjakakkosen lukemin 7-4.

Kotijoukkue lähti viimeiseen erään 2-4-tappioasemasta, mutta käänsi kamppailun vielä voitoksi viemällä viimeisen erän maalein 5-0.

KrP:n teholinkona toimi tuttuun tapaan Henri Johansson, joka iski pisteet 2+1 ottelussa. Johansson nousi Salibandyliigan kaikkien aikojen pistepörssin kakkostilalle ohi Mikael Järven. Laitahyökkääjän pistesaldo on nyt 408+310=718. Pörssin kärkitilalla porhaltaa SPV:n Mikko Kohonen tehoin
476+261=737.

Nokialaisten Kalle Keskitalo ja Domokos Racz naulasivat pisteet 1+1 mieheen. Santtu Pohjonen torjui 33 laukausta. Happeen Johannes Jokinen syötti kaksi maalia.

KrP nousi voitolla pois sarjan viimeiseltä sijalta ja on nyt kolmanneksi viimeisenä. Happee jatkaa Salibandyliigan kakkossijalla.

Päivitys 17.2. 15.55. Kokonaispörssin ykkösnimi ja tehot lisätty artikkeliin.