Liigat

Video: Norjalaistaikurin hunajaiset kädet leipoivat kauniin rankkariosuman

18.02.
2016
0 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Norjalainen salibandytähti Ketil Kronberg on sangen tunnettu taitavista käsistään ja terävästä peliälystään. Ruotsalaista Dalenia edustava Kronberg esitteli rankkaritaitojaan kaksi viikkoa sitten pelatuissa MM-karsinnoissa.

Oheisessa klipissä nähdään salibandyvelhon rankkarimaali Italiaa vastaan. Norja voitti kyseisen ottelun lukemin 1-12. Kronberg ja Norjan maajoukkue nähdään myös joulukuun MM-kisoissa, sillä joukkue oli karsintalohkonsa toiseksi paras joukkue.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.