Divarit

Video: Nousijajoukkueen 40-vuotias konkari osui ensi kertaa pääsarjatasolla

02.02.
2016
6 Kommenttia
5
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

PirPi ja Steelers taistelivat sarjapisteistä sunnuntaina Pirkkalassa. Vierasjoukkue Steelers voitti maalirikkaan ottelun lukemin 8-12.

Ottelun lukemat pysyivät tasaisina toisen erän väliin puoleenväliin saakka, mutta viimeiseen erään lähdettiin Teräsmiesten kolmen maalin johtoasemasta. Kolmannessa erässä PirPi ei saanut viriteltyä erikoisempaa kiriä ja pisteet lähtivät vierasjoukkueen matkaan.

Steelersin pistenikkari oli 2+2 taiteillut Iiro Nurminen. Teemu Metsälä nakutti 2+1 ja Nico Jonaeson syötti kolme osumaa. Kotijoukkueen teholinko oli 1+2 tehtaillut Marko Vähätalo.

Pirkkain vuonna 1975 syntynyt hyökkääjä Samuel Lahtinen iski ottelussa Divari-uransa ensimmäisen maalin. Maali on nähtävissä videolta kohdasta 0.52 eteenpäin, mutta suosittelemme koko videon katsomista. Alta voit tiirailla myös Lahtisen haastattelun.

Ottelutilastot

Steelers porskuttaa seitsemän ottelun voittoputkessa ja on sarjan kakkostilalla. PirPille ottelu oli yhdeksäs voitoton peräjälkeen. Joukkue on jumahtanut Divarin jumbosijalle.

Maalikooste:

Samuel Lahtisen haastattelu:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
DTT #73
02/02/2016
Ei voi kuin peukuttaa. Kentällä ja siviilissä todellinen herrasmies ja maalikin komealla alanurkkasijoituksella. Hienoa Samu!
Sirpa
02/02/2016
Samuel is the best
Kostaja
02/02/2016
Divaria pääsarjatasolla? Hmmm?
PP
02/02/2016
Mielenkiintoinen peli muuten puolustajalta ajassa 5:36... :D
S7
02/02/2016
Kostaja voi käydä vaikka tutustumassa liiton sivuihin, niin ehkä aukeaa otsikko paremmin... sieltä vaikka tilastoista valitsee linkin "pääsarjat"....
Kostaja
03/02/2016
No joo. Itse kyllä miellän pääsarjatasoksi lajissa kuin lajissa sen kovimman ja korkeimman mahdollisen valtakunnallisen tason, mutta ehkä se olen sitten vain minä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.