PirPi ja Steelers taistelivat sarjapisteistä sunnuntaina Pirkkalassa. Vierasjoukkue Steelers voitti maalirikkaan ottelun lukemin 8-12.

Ottelun lukemat pysyivät tasaisina toisen erän väliin puoleenväliin saakka, mutta viimeiseen erään lähdettiin Teräsmiesten kolmen maalin johtoasemasta. Kolmannessa erässä PirPi ei saanut viriteltyä erikoisempaa kiriä ja pisteet lähtivät vierasjoukkueen matkaan.

Steelersin pistenikkari oli 2+2 taiteillut Iiro Nurminen. Teemu Metsälä nakutti 2+1 ja Nico Jonaeson syötti kolme osumaa. Kotijoukkueen teholinko oli 1+2 tehtaillut Marko Vähätalo.

Pirkkain vuonna 1975 syntynyt hyökkääjä Samuel Lahtinen iski ottelussa Divari-uransa ensimmäisen maalin. Maali on nähtävissä videolta kohdasta 0.52 eteenpäin, mutta suosittelemme koko videon katsomista. Alta voit tiirailla myös Lahtisen haastattelun.

Steelers porskuttaa seitsemän ottelun voittoputkessa ja on sarjan kakkostilalla. PirPille ottelu oli yhdeksäs voitoton peräjälkeen. Joukkue on jumahtanut Divarin jumbosijalle.