Liigat

Video: NST:n kakkosketju juoni illan hienoimman Lappeenrannassa

22.02.
2016
0 Kommenttia
4
Liigat
Juuli Hakkarainen, Jaana Lirkki ja Marianne Hannonen olivat jälleen pelipäällä. Kuva: Markku Taurama

Juuli Hakkarainen, Jaana Lirkki ja Marianne Hannonen olivat jälleen pelipäällä. Kuva: Markku Taurama

NST selvitti naisten Salibandyliigassa runkosarjan kotiottelut ilman pistemenetyksiä, kun se kellisti Kooveen sunnuntai-iltana Lappeenrannassa 8-5. Ottelun maalit ovat nyt katsottavissa koosteen muodossa.

Sarjakakkonen NST karkasi jo avauserässä kolmen maalin johtoon, mutta neljäntenä kotiedussa kiinni oleva Koovee hivuttautui pikkuhiljaa peliin mukaan. Päätöserässä NST pystyi pitämään johtonsa lipuen kauden yhdenteentoista kotivoittoon.

NST:n tehokkain oli kakkosketjussa Juuli Hakkaraisen ja Marianne Hannosen keskellä pelannut ja 3+1 nakutellut Jaana Lirkki, jonka lavasta syntyi myös komean kuvion päätteeksi illan hienoin, NST:n 4-2-johtoon vienyt osuma. Maali on videolla katsottavissa ajassa 1.48.

Kooveen puolella tehonainen oli viikonlopun pistepussinsa yhdeksään lihottanut Veera Kauppi, joka keräsi tällä kertaa 1+2.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.