Liigat

Video: Nuorten maailmanmestari sooloili näyttävästi Oulussa

15.02.
2016
1 Kommentti
3
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

OLS ja Erä mittelivät paremmuudesta sunnuntaina miesten Salibandyliigassa. OLS oli ottelussa parempi loppuluvuin 6-3.

Oululaisten maalihaina toimi kahdesti osunut Olli Kinnunen. Petri Rantala, Petri Niemelä, Olli Wikstedt ja Joni-Arttu Sieppi täräyttivät tehot 1+1 mieheen. Juho Sorri tarjoili kaksi maalisyöttöä. Ville Mestari koppasi 29 torjuntaa. Vieraiden Miska Mäkinen syötti kaksi osumaa. Markus Laakso venyi 33 laukauksen tielle.

Ottelutilastot

Otsikossa mainostettu maali syntyy videolla ajassa 0.38. Maalista vastasi viime keväänä nuorten maailmanmestaruutta juhlinut Kinnunen.

OLS vankisti voitolla asemaansa pudotuspelijoukkueena. Sillä on nyt neljän pisteen kaula yhdeksäntenä majailevaan Indiansiin nähden. Erä on Salibandyliigan kuudentena.

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Vantaan Varlamov
16/02/2016
Valehtelematta oisin ottanut kiinni tuon Erän 2-2 tasoituksen. Läpinäkyvä ja hidas syöttö ja Mestari pomppii miten sattuu. Kuka toimii luistinseuran mv-valmentajana?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.