Maajoukkueet

Video: Nyt vietiin Ruotsin maalivahtia – Suomen 17-vuotias superlupaus pyöräytti upeat rankkarimaalit

07.02.
2016
7 Kommenttia
8
Maajoukkueet
Liigakentilläkin loistavasti esiintynyt Jenna Saario näytti rankkaritaitojaan Ruotsia vastaan. Kuva: Salibandyliiga

Liigakentilläkin loistavasti esiintynyt Jenna Saario näytti rankkaritaitojaan Ruotsia vastaan. Kuva: Salibandyliiga

Suomen alle 19-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue hävisi sunnuntain maaottelussa Ruotsille varsinaisella peliajalla, mutta voitti jälleen rangaistuslaukauskilpailun. Kisan tähdeksi nousi Suomen huippulupaava hyökkääjä Jenna Saario, joka taiteili kaksi erittäin näyttävää osumaa.

Saario käytti molemmissa yrityksissään samanlaista pyörähdysharhautusta. Ensimmäisessä rankkarissa hän viimeisteli tyylikkäästi rystypuolelta ja toisessa hän ujutti pallon kämmeneltä Ruotsin maalivahdin selän taakse.

17-vuotias Saario edustaa seurajoukkuetasolla naisten Salibandyliigassa pelaavaa Turun Palloseuraa. Kausi on sujunut mainiosti, ja hän on liigan pistepörssissä toisena tehoillaan 33+17=50.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Hmm
07/02/2016
Ehkä aika paljon osuutta maalien synnyssä heikossa maalivahtityöskentelyssä.
Ei tietäjä
07/02/2016
Joku kertoo minulle 2 asiaa, eli minne oli hävinnyt koko kokoonpanosta toni rintala?? Ei edes neloskentässä. Ja tuleeko nämä pelit vaikka yotubeen koska prkele halauan nähdä nämä matsit.
Heikki
07/02/2016
Meni pelaamaan poikien joukkueeseen.
maalivahti
08/02/2016
Sinulle joka epäilet Jennan taitoja, sanomalla että maalit menee maalivahdin piikkiin, näin maalivahdin silmin katsottuna sanoisin että toinen olisi ollut torjuttavissa, mutta kuten videossa näkee maalivahti on aivan liian passiivinen jonka Jenna käyttää surutta hyväkseen :) ensimmäinen oli ihan jäätävä kikka ja veskari ei keksiny muutaku heittäytyä poikittain jonka todennäköisesti olisin itsekin tehny ;)
kekki
08/02/2016
Taitava pelaaja osaa nimenomaan käyttää vastustajan heikkoutta hyväkseen..
Maju
11/02/2016
Ei kai ruotsin tyttöjen maajuokkueeseenkaan mikään umpisurkea maalivahti pääse :D
Hyvä Jenna
14/02/2016
Eiköhän tämä tyttö nähdä parin vuoden päästä aikuisten MM-kisoissakin!! Jo nyt tällä iällä parempi kuin muutamat hyökkäyspään/sentteripaikan pelaajat viime joulukuun joukkuueesta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.