Nokian KrP ja Esport Oilers mittelivät paremmuudesta miesten Salibandyliigassa maanantaina. Oilers oli parempi maalein 5-6.

Ottelu oli varsin tiukka ja kolmanteen erään lähdettiin 4-4-tasatilanteesta. Oilersin Rasmus Markelin ja Teemu Suomalainen osuivat viimeisen erän ensimmäisen kympin aikana, eikä KrP saanut kurottua eroa, vaikka Tommi Merto osuikin vielä maalipuiden väliin.

Vieraiden pistenikkareita olivat 1+1 iskeneet Suomalainen, Markelin ja Patrick Wardi. Kotijoukkueen Merto paukutti hattutempun. Kalle Keskitalo osui kahdesti ja Joni Henttonen syötti kaksi maalia.

Otsikossa mainittu Patrick Wardin 0-2-maali näkyy videolla kohdasta 0.17 eteenpäin.

Oilers on tällä hetkellä Salibandyliigan kolmossijalla, eikä ole hävinnyt otteluakaan viimeisestä kuudesta kamppailusta. Nokian KrP on kolmanneksi viimeisenä ja on tällä hetkellä karsijan paikalla. Suora putoaminenkin on edelleen mahdollista.