Liigat

Video: Olkkosen lämäri Espoon lauantai-illan komein

01.02.
2016
1 Kommentti
3
Liigat
Kuvakaappaus: Youtube / EOTV

Kuvakaappaus: Youtube / EOTV

Valmentaja Mika Heinonen lähti lauantai-iltana Espooseen metsästämään M-Teamin kanssa ex-seuraltaan Oilersilta pisteitä miesten Salibandyliigassa. Heinosen suojatit taistelivat hienosti, mutta ennakkosuosikki Oilers oli silti lopulta parempi lukemin 8–5. Ottelun maalikooste on nyt katsottavissa.

Espoon illassa nähtiin useampia komeita osumia ja kovia kuteja, mutta ehkä tyylikkäimmän lämärin latasi lyhyen tauon jälkeen Salibandyliigan palannut Markus Olkkonen. Rightin puolen hyökkääjä latasi kaukaa takaylänurkkaan Oilersin avausmaalin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
hieno veto:))))))
01/02/2016
koko vetäjää ees näy tuossa tilanteessa:D

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.