Video: Rantalan rystyswingi heilautti pallon makoisasti verkkoon

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Indians ja NST kohtasivat miesten Salibandyliigassa perjantaina. Tasainen vääntö päättyi lukemiin 6-6 ja.

Ottelu pysyi jännittävänä loppuun saakka. Jonas Föhr vei kotijoukkueen 6-5-johtoon ajassa 50.45 ja johto piti lähes loppuvihellykseen saakka. NST ja Arto Vainikainen olivat kuitenkin eri mieltä. Vainikainen tasoitti ottelun ajassa 59.49, eli niin sanotusti ”kreivin aikaan”.

Indiansin tehoveijareita olivat 2+1 iskenyt Mikael Sievänen, 1+2 taiteillut Valtteri Kainulainen sekä 1+1 mättäneet Santeri Toropainen ja Joonas Föhr. NST:n Joona Rantala osui kahdesti. Vainikainen, Jarkko Nurmela ja Otto Valavuo nakuttivat pisteet 1+1.

Ottelutilastot

Otsakkeessa mainittu Rantalan taidonnäyte on nähtävissä videolta kohdasta 1.45 eteenpäin.

Indians on nyt yhdeksäntenä ja sillä on kahden pisteen matka pudotuspeliviivan yläpuolelle. Toisaalta kahdeksantena olevalla OLS:lla on pelaamatta yksi ottelu vähemmän. Sarjajumbona majailevalle NST:lle piste oli tärkeä, mutta se ei vielä nostanut joukkuetta pois suoran putoajan paikalta.

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

One comment

  1. Miten menee sääntö videon ajassa 3.46, kun NST pelaaja hyppää oman maalivahdinalueen yli? Ei astu alueelle, mutta menee selvästi sen läpi. Hyökkääjän vastaava ainakin vihelletään usein.