Liigat

Video: Rantalan rystyswingi heilautti pallon makoisasti verkkoon

20.02.
2016
1 Kommentti
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Indians ja NST kohtasivat miesten Salibandyliigassa perjantaina. Tasainen vääntö päättyi lukemiin 6-6 ja.

Ottelu pysyi jännittävänä loppuun saakka. Jonas Föhr vei kotijoukkueen 6-5-johtoon ajassa 50.45 ja johto piti lähes loppuvihellykseen saakka. NST ja Arto Vainikainen olivat kuitenkin eri mieltä. Vainikainen tasoitti ottelun ajassa 59.49, eli niin sanotusti ”kreivin aikaan”.

Indiansin tehoveijareita olivat 2+1 iskenyt Mikael Sievänen, 1+2 taiteillut Valtteri Kainulainen sekä 1+1 mättäneet Santeri Toropainen ja Joonas Föhr. NST:n Joona Rantala osui kahdesti. Vainikainen, Jarkko Nurmela ja Otto Valavuo nakuttivat pisteet 1+1.

Ottelutilastot

Otsakkeessa mainittu Rantalan taidonnäyte on nähtävissä videolta kohdasta 1.45 eteenpäin.

Indians on nyt yhdeksäntenä ja sillä on kahden pisteen matka pudotuspeliviivan yläpuolelle. Toisaalta kahdeksantena olevalla OLS:lla on pelaamatta yksi ottelu vähemmän. Sarjajumbona majailevalle NST:lle piste oli tärkeä, mutta se ei vielä nostanut joukkuetta pois suoran putoajan paikalta.

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jan
21/02/2016
Miten menee sääntö videon ajassa 3.46, kun NST pelaaja hyppää oman maalivahdinalueen yli? Ei astu alueelle, mutta menee selvästi sen läpi. Hyökkääjän vastaava ainakin vihelletään usein.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.