Maajoukkueet

Videospesiaali: Ruotsi murskasi tiensä Latvian MM-kisoihin – iski 106 maalia viidessä ottelussa

08.02.
2016
0 Kommenttia
0
Maajoukkueet
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Hallitseva maailmanmestari Ruotsi ei jättänyt mitään sattuman varaan salibandyn MM-karsinnoissa. Ensimmäistä kertaa kisoihin karsinut Ruotsi kaatoi kaikki vastustajansa näytöstyyliin maalierolla 106-7. Maalikarkelot on nähtävillä oheisilla videoilla.

Ruotsi-Belgia

Ruotsi-Islanti

Venäjä-Ruotsi

Slovakia-Ruotsi

Ruotsi-Ranska

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.