Divarit

Video: SB Vaasa kahmi tärkeät pisteet trilleristä

08.02.
2016
0 Kommenttia
0
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

SB Vaasa ja SBS Wirmo mittelivät paremmuudesta miesten Divarissa sunnuntaina. Kotijoukkue nappasi kamppailusta tärkeät kaksi pistettä lukemin 8-7.

Ottelu oli erittäin tiukka loppuun saakka. Wirmo iski kahdella salamamaalilla tasoihin viisi minuuttia ennen loppua, mutta vaasalaiset osuivat vielä kertaalleen puoli minuuttia myöhemmin. Vierasjoukkue pääsi ylivoimalle kaksi minuuttia ennen loppua, mutta SB Vaasa kesti loppuun saakka.

Kotijoukkueen Rasmus Nyström ja Arttu Turunen maalasivat kahdesti. Kevin Nylund nakutti 1+1. Joona Kukko ja Kimmo Lintala syöttivät kaksi osumaa mieheen. Wirmon tehomies oli 2+1 nakuttanut Antti Vuorinen. Maalivahti Aleksi Vainio torjui 34 laukausta.

Ottelutilastot

SB Vaasa nousi voiton myötä sarjan viidenneksi. Wirmolla on nyt alla kolmen ottelun voitoton putki ja joukkue on vaarassa pudota sarjatasoa alemmaksi. Mynämäkeläiset ovat sarjan kolmanneksi viimeisinä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.