Video: SB Vaasa murskasi Erä Akatemian

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

SB Vaasa ja Erä Akatemia mittelivät paremmuudesta sunnuntaina miesten Divarissa. Kotijoukkue tykitteli taululle lopulta murskalukemat 11-2.

Vaasalaisten pistenikkari oli kolme maalisyöttöä tarjoillut Kimmo Lintala. Kevin Nylund sekä Henry Backman pussittivat kaksi osumaa mieheen. Rasmus Nyström, Teppo Haakana ja Tomi Luhta nakuttivat pisteet 1+1. Valtteri Pajunen tarjoili kaksi maalisyöttöä. Topias Laitala torjui 27 laukausta ja nollasi vieraiden rankkariyrityksen. Akatemian molemmista maaleista vastasi Sami Lehtinen.

Ottelutilastot

SB Vaasa on sarjataulukon kahdeksantena. Akatemia majailee kymmenentenä ja on kahden pisteen päässä pudotuspelipaikasta.

5 comments

  1. Nätisti Backman ohjaa jalalla sisään ja tuomari hyväksyy maalin. Muutenkin tuomarilinjassa taas parantamisen varaa.

  2. Tätä videota katsoessa tulee vaan mieleen että on sääli kun näillä näkymin joko perinteikäs Loviisa tai sympaattinen Wirmo saattaa tipahtaa Divarista. Erä Akatemia ei tuo mitään lisäarvoa Divariin, mutta sarjataulukkoa pitää tietysti kunnioittaa.

  3. Älkääs nyt! Tuomarit veti homman erinomaisesti! Antoivat pelata kovaa ja rehdisti, eivätkä tehneet mitään silmiinpistäviä virheitä. Ottelun viihdearvo oli 11. Tällaista salibandyn tulee olla, jos meinataan yleisöä kosiskella.