Liigat

Video: Suomen mestarit vireessä – OLS jäi jalkoihin lukemin 10-2

14.02.
2016
4 Kommenttia
0
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

SPV ja OLS taistelivat sarjapisteistä miesten Salibandyliigassa lauantaina. Kotijoukkueen toiminut SPV vei voiton lukemin 10-2.

Ottelussa mentiin pitkälti SPV:n käsikirjoituksen mukaisesti. OLS osui ensimmäisen kerran vasta ajassa 51.31 ja 8-1-kavennusmaalista ei seurannut sen kovempaa kiriä.

SPV:n tehopelaajia olivat 2+1 nakuttanut Mikko Kohonen sekä 1+2 iskenyt Ville Kuusela. Jukka-Pekka Pelto-Arvo ja Erik Härkönen osuivat molemmat kahdesti.

Ottelutilastot

SPV nousi sarjataulukossa Erän ohi viidennelle sijalle. OLS on edelleen matkalla pudotuspeleihin sijalta kahdeksan, mutta joukkue ei ole onnistunut voittamaan kuin yhden ottelun viimeisestä seitsemästä, ja saattaa vielä menettää asemansa ellei kurssi käänny.

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Tuke
15/02/2016
Törkeesti veti kyllä Kiviranta Kääriäistä selkään tuossa viimeisessä maalissa. Pelikiellon paikka. Tahallinen vahingoittamisyritys. Ois ollu mahdollisuus välttää kontakti mut jatkaa omaa liikettään ja selkeästi hänen kehonkielestään voidaan nähdä, että hakee kontaktia tarkoituksella. Sitä tukee vielä se, että nostaa käden, jotta saa lisää voimaa niittiinsä.
Tupla-seriffi
15/02/2016
Kivirannalle tyypillistä $ikailua. Hidastuksesta näkee, miten tukijalalla ponnistaa lisää voimaa selkäänajelulle. Aivan tarpeeton kontakti muutoin kuin vastustajan vahingoittamismielessä. On jo myöhässä häiritäkseen kolaamansa pelaajan maaliin mennyttä laukausta.

Kiviranta antaa mielellään muille kontaktia, mutta jos töötti sattuu omalle kohdalle, niin sitten kieritään lattialla ja isketään silmää joukkuekavereille. Iso-paha Savo kun antoi pojalle kunnon kontaktin, niin sankari oli hetken aikaa tennarit suorana. Eipä ole sen jälkeen osunut Savon kanssa törmäyslinjalle.
...
15/02/2016
muhaha, sheriffit taas täälä paikalla
Paistinpannu tai uuni
15/02/2016
laitetaan kiviranta paistinpannulle tai uuniin vähän marinoitumaan nii ei taklailis selkään varsinkaan ku se ois syöty pois parempiin suihin, syödään kiviranta

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.