Divarit

Video: Tasapelit piinaavat KeLyä – sarjapaikan pitäminen yhä epätodennäköisempää

16.02.
2016
4 Kommenttia
3
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

KeLy ja Porin Karhut kohtasivat lauantaina miesten Divarissa. Pistepotti jaettiin lopulta luvuin 4-4.

KeLyn teholinko oli 2+1 nakutellut Toni-Matti Koskelo. Matias Moilanen onnistui pistein 1+1. Vieraiden Juha Tikka laukoi kaksi osumaa. Saku Lahtinen syötti kaksi maalia.

Ottelutilastot

Tasapeli oli KeLylle toinen perättäinen. Sen neljästä viimeisestä ottelusta kolme on päättynyt tasan. Joukkue on toiseksi viimeisenä ja sarjapaikan säilyttäminen vaikuttaa tässä vaiheessa jo hyvin epätodennäköiseltä, vaikka alla on viiden ottelun tappioton putki. Karhut on sarjan kolmantena. Pudotuspelipaikka on lähes varma ja joukkue taistelee tosissaan myös kotiedusta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Boris
16/02/2016
Viihdyttävän näköistä peliä pelkästään maalikoosteen perusteella! Aika kova päätös oli hylätä Karhujen maali lopussa...?
Takapiru
16/02/2016
En tajua mitä tuomari näki tuossa hylätyssä maalissa? Tuomarointi on ollut kyllä Divarissa jälleen aika ailahtelevasti.
lucius
16/02/2016
jos et tajua nii älä tuomitse ja tarkotan tällä kommentilla sua takapiru. karhujen kolmas hyökkääjä taklas selästä tota pakkia joka yritti vielä juosta väliin. ei ehkä relevantti ollu enää ees 2-0 hyökkäykselle toi taklaus että pakki ei välttämättä ois ehtiny väliin mutta laiton silti ja edesauttoi maalintekoa.
Takapiru
16/02/2016
Pelaajat juoksevat ja jalat osuu yhteen. Jos tuo on rakkaus niin ottelussa voi viheltää kaikki tilanteet jossa pelaajia vaan kaatuu. No mielipiteitä on monia, kuten vihellyksiä kun.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.