Video: Tasapelit piinaavat KeLyä – sarjapaikan pitäminen yhä epätodennäköisempää

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

KeLy ja Porin Karhut kohtasivat lauantaina miesten Divarissa. Pistepotti jaettiin lopulta luvuin 4-4.

KeLyn teholinko oli 2+1 nakutellut Toni-Matti Koskelo. Matias Moilanen onnistui pistein 1+1. Vieraiden Juha Tikka laukoi kaksi osumaa. Saku Lahtinen syötti kaksi maalia.

Ottelutilastot

Tasapeli oli KeLylle toinen perättäinen. Sen neljästä viimeisestä ottelusta kolme on päättynyt tasan. Joukkue on toiseksi viimeisenä ja sarjapaikan säilyttäminen vaikuttaa tässä vaiheessa jo hyvin epätodennäköiseltä, vaikka alla on viiden ottelun tappioton putki. Karhut on sarjan kolmantena. Pudotuspelipaikka on lähes varma ja joukkue taistelee tosissaan myös kotiedusta.

4 comments

  1. Viihdyttävän näköistä peliä pelkästään maalikoosteen perusteella! Aika kova päätös oli hylätä Karhujen maali lopussa…?

  2. En tajua mitä tuomari näki tuossa hylätyssä maalissa? Tuomarointi on ollut kyllä Divarissa jälleen aika ailahtelevasti.

  3. jos et tajua nii älä tuomitse ja tarkotan tällä kommentilla sua takapiru. karhujen kolmas hyökkääjä taklas selästä tota pakkia joka yritti vielä juosta väliin. ei ehkä relevantti ollu enää ees 2-0 hyökkäykselle toi taklaus että pakki ei välttämättä ois ehtiny väliin mutta laiton silti ja edesauttoi maalintekoa.

  4. Pelaajat juoksevat ja jalat osuu yhteen. Jos tuo on rakkaus niin ottelussa voi viheltää kaikki tilanteet jossa pelaajia vaan kaatuu. No mielipiteitä on monia, kuten vihellyksiä kun.