Divarit

Video: Tikan maalivire liikaa Siniketuille – kymmenes voitoton ottelu putkeen

01.02.
2016
2 Kommenttia
2
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Blue Fox ja Karhut kohtasivat sunnuntaina miesten Divarissa. Porilaisjoukkue nappasi kamppailusta vieraspisteet loppulukemin 4-5.

Karhujen pistelinkoina toimivat neljä maalia laukonut Juha Tikka sekä neljä maalisyöttöä tarjoillut Rami Prokki. Rasmus Österman torjui vieraiden maalilla 28 laukausta. Blue Foxin Robin Holländer ja Ville Rynnäs tehtailivat pisteet 1+1 mieheen.

Ottelutilastot

Viikonloppu tuotti Karhuille neljä pistettä ja joukkue on nyt sarjan neljäntenä. Blue Foxin vire on kääntynyt laskuun vahvan alkukauden jälkeen. Joukkue on nyt kuudentena, eikä ole onnistunut voittamaan yhtäkään ottelua viimeisestä kymmenestä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Arska
01/02/2016
@IbfBlueFox iso peukku aina hyvistä koosteista, mutta älkää ihmeessä leikatko heti hidastukseen, kun Rynnäs tekee maalin. #mylly #salibandy

Naulan kantaan tämä Jukka Keskisipilän twiitti. Rynnäs alkaa olemaan jo salibandypiireissä eräänlainen kulttipelaaja, jonka edesottamuksia on todella mielenkiintoista seurata.
Teddy
03/02/2016
Khyllää! Nallekarhut taistelee noususta liigaan, uskokaa vain.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.