Divarit

Video: Vahva näytös – kuusi maalia sarjajumbon rysään

22.02.
2016
1 Kommentti
3
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

LNM ja PirPi kohtasivat ensiksi mainitun kotikentällä lauantaina miesten Divarissa. Kotijoukkue vei ottelusta voiton lukemin 12-5.

LNM tehopelaaja oli kuudesti osunut Tommi Visuri. Juho Laurila tarjoili neljä maalisyöttöä. Matias Luokkanen paukutti hattutempun ottelussa. PirPin Juho Laurila nakutti 1+1 ja Joona Varuhin syötti kaksi osumaa.

Ottelutilastot

LNM on sarjataulukon viidentenä ja varmistanut paikkansa Divarin pudotuspeleissä. PirPi on Divarin jumbosijalla ja tulee myös olemaan runkosarjan viimeinen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Viikatemies
22/02/2016
Luokkasen Matias teki tuossa pelissä toisessa erässä hienon ilmaveivimaalin, jonka tuomari hylkäs korkeana mailana. Videolta ois varmaan nähny oliko. Katsomoon näytti, että lapa jäi polven alapuolelle. Ei onneksi ratkaissut peliä....

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.