Divarit

Video: Vepsäläisen knallitemppu liikaa LaSB:lle

15.02.
2016
2 Kommenttia
0
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kevättä kohden jälleen heräillyt SB Welhot jatkaa jyräämistään miesten Divarissa. Viides voitto perätysten tuli sunnuntaina, kun sarjakärki LaSB taipui kotonaan 4-8. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Lammilaisille tappio oli vuoden ensimmäinen sarjassa, sillä Suomen Cupin välierän se hävisi loppiaisena Viikingeille. Kuopiolaisten ykköshevonen oli jälleen hattutempun nakuttanut Eero Vepsäläinen, joka nosti kauden kokonaismaalimääränsä jo lukemaan 29. Sillä irtoaa maalipörssissä sarjan viides paikka.

Tappiosta huolimatta LaSB johtaa edelleen sarjaa kolmen pisteen turvin kakkosena olevaan Steelersiin nähden. Welhot on noussut voittoputkensa ansiosta pudotuspeliviivan päälle.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Junnu#8
15/02/2016
Yllättävä tappio. Voitolla olisi saanut eroa teräsmiehiin. Kun siniketut haki pisteet hämylinnasta. No kaikki on kliseisesti omissa käsissä:D
Lammi
17/02/2016
Vepsäläinen on divarin ärsyttävin pelaaja

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.