Divarit

Video: Wirmo aloitti terävästi – SB Vaasa keräsi pistepotin

17.02.
2016
4 Kommenttia
1
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

SBS Wirmo ja SB Vaasa väänsivät sarjapisteistä sunnuntaina miesten Divarissa. SB Vaasa voitti ottelun luvuin 4-7.

Kotijoukkue karkasi ottelussa 4-1-johtoon jo ajassa 12.36. Vierasjoukkue kuitenkin ryhdistäytyi ja vei tuon jälkeen loppupelin lukemin 0-6.

Vaasalaisten Eetu Sariola nakutti pisteet 2+1. Joona Kukko ja Sami Hillu tehtailivat paunat 1+2 mieheen. Toisen erän alussa maaliin vaihdettu Mikael Aromaa piti ottelussa nollapelin. Wirmon Antti Keskitalo sekä Eemeli Mustamäki iskivät tehot 1+1 mieheen.

Ottelutilastot

SB Vaasa taistelee edelleen Divarin pudotuspelien kotieudsta ja on nyt neljäntenä. Wirmo on kolmanneksi viimeisenä ja sarjasta putoaminen vaikuttaa tällä hetkellä todennäköisemmältä, kuin siellä säilyminen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Päätykatsoja
17/02/2016
No eipä yllätä kyllä yhtään, että kyseinen kaiffari huutelee vielä otteluraportissakin tuomareille. Viime Vaasa-pelissä sekoitti omankin joukkueen pelin itkemällä saakeli jokaisesta tilanteesta... Missä näitä vatipäitä sikiää?
Niinpä
18/02/2016
Päätykatsoja tyhjensi pajatson kommentillaan. Voi oikeastaan vain kysyä vastakysymyksenä hänen lopussa kysymänsä kysymyksen. Missä NÄITÄ vatipäitä sikiää?
Päätykatsoja
18/02/2016
Ei kysymykseen voi kysyä vastakysymyksenä samaa kysymystä mikä oli alkuperäinen kysymys. Kysymys oli kuitenkin kysymyksestä vatipäiden sikiämisestä eikä niinkään mikään teoreettinen kysymys. Mutta kysymys ku kysymys kuitenkin... Kysymisiin!
kekki
22/02/2016
NIINPÄ viittaa sinuun PÄÄTYKATSOJA?!
Luulisi sinun tietävän mistä tulet, mitä sitä muilta kyselemään..
Vaasa tehokkaampi, ja systeemi ollut suosiollisempi.
Wirmo voittanut vetoaja useammassakin pelissä, mutta omissa soi liian usein. Pyörivät paljon hyökkäysalueella kulmissa, eikä vastureita ole näkynyt. Tässäkin koosteessa Vaasa hyökkää tyhjään tilaan, Wirmo organisoitunutta viisikkoa vastaan?!
PÄÄTYKATSOJA, oletko itse tuomari? Tuntuu olevan arka alue.. ;)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.